Brutális mészárlás hajtott végre egy bevándorló + videó

Egy 19 éves Srí Lanka-i diákot gyanúsítanak azzal, hogy késsel megölt hat embert, akikkel együtt élt Ottawában – közölte csütörtökön a kanadai rendőrség.

Forrás: MTI2024. 03. 08. 6:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ottawában egy család több tagját mészárolta le késsel egy náluk lakó diák. Eric Stubbs ottawai rendőrfőnök szerint a Febrio De-Zoysa néven azonosított elkövetőt hatrendbeli gyilkossággal és egyrendbeli gyilkossági kísérlettel vádolják.

Stubbs elmondta, hogy az áldozatok szintén Srí Lanka-i állampolgárok, akik nemrég érkeztek Kanadába. 

A halottak között van egy 35 éves nő és négy kisgyermeke, köztük egy két és fél hónapos csecsemő, valamint a család egy 40 éves ismerőse. A hetedik áldozat a családapa, akit súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A feltételezett elkövetőt szerdán éjszaka fogták el, röviddel a bűncselekmény elkövetése után.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök borzalmas tragédiának nevezte a történteket.

Az ilyen erőszakcselekmények ritkaságnak számítanak Kanadában. Az egymillió lakosú Ottawában tavaly 14, az azt megelőző évben pedig 15 gyilkosságot követtek el.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.