Ezt a háborús filmet nem jelölik Oscar-díjra

Egy Szu–34-es vadászbombázó teljes harci bevetését örökítették meg ezek felvételek. Még az is látható, ahogy a bomba kinyitja szárnyait.

2024. 03. 11. 8:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz légierő Szu–34 vadászbombázói csapást mértek egy ukrán erődítményre Dél-Donyeck irányában – áll az orosz védelmi minisztérium jelentésében.

Az orosz légierő Szu–34 vadászbombázói csapást mértek egy ukrán erődítményre – áll a közleményben

A csapást FAB–500-as szárnyas bombákkal hajtották végre, amelyekhez univerzális tervező és korrekciós modult alkalmaztak. Miután a felderítés megerősítést kapott a célpontok megsemmisítéséről, az egység visszatért a repülőtérre.

Borítókép: FAB–500-as szárnyas bomba, miután kidobta egy Szu–34 vadászbombázó (forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.