Franciaország már Allahé – írták a sírokra a migránsok

Egyre több európai nagyváros esik el a mérhetetlen migránsáradat miatt. Míg Olaszországban a jobbközép kormány igyekszik kijavítani az előző kormány hibáit, addig Németország és Franciaország önként és dalolva hagyja, hogy elárasszák az illegális migránsok.

2024. 03. 12. 20:49
null
Crotone, 2024. március 6. Illegális bevándorlók hagyják el a Humanity 1 hajót a dél-olaszországi Crotone kikötõjében 2024. március 4-én. Az SOS Humanity német nem kormányzati szervezet által mûködtetett tengerjáró hajó 77 migránst vett fedélzetére három csónakból a Földközi-tengeren, a líbiai partok közelében. MTI/AP/LaPresse/Antonino D'Urso Fotó: Antonino D'Urso
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több európai ország tűnik elesni a migránsok inváziószerű beáramlása miatt, az alábbi felvételről sokan azt gondolnánk, hogy Marokkóban készült. A képsorokat azonban Milánóban vették fel, ahol ha a tendencia folytatódik, néhány éven belül többségbe kerülnek a migránsok.

Míg Olaszországban a jobbközép kormány igyekszik kijavítani az előző, baloldali kormány hibáját, addig Németország szövetségi kormánya önként és dalolva telepíti be a migránsokat. Ma már ott tart az ország, hogy a legtöbb városban külön kivilágítást kapnak a ramadán alkalmából a migránsok, akik Allahot dicsőítve várták a fények kigyulladását.

Franciaország már Allahé

– olvasható azokon a falfirkákon, amelyeket migránsok festettek fel a sírokra az egyik francia temetőben.

Borítókép: Illegális migránsok hagyják el a Humanity 1 hajót a dél-olaszországi Crotone kikötőjében (Fotó: MTI/AP/LaPresse/Antonino D’Urso)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.