Így bánnak az illegális migránsok a nőkkel Európában + videó

Egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el a migránsok Európában, de még a vallási és kulturális szokásokat is rá akarják erőszakolni az európaiakra.

2024. 03. 21. 15:13
A rendőrség gyakran tehetetlen az illegális migránsokkal szemben (Fotó: NIKOLAY DOYCHINOV / AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A migránsok Európa-szerte egyre több problémát okoznak, többek között azzal, hogy nem tisztelik az európai kultúrát. Ennek fényében nem is csoda, hogy az alábbi jelenet egyes országokban mindennaposnak számít az utcán. A videóban az látható, ahogy egy migráns brutálisan megüt egy nőt.

Ezt az idősebb asszonyt is először inzultálták, majd megverték a migránsok, végül bedobták egy közeli medencébe.

A migránsok a vallási szokásaikat is rá akarják kényszeríteni az európai emberekre. Ezt a brit munkást azért inzultálták, mert a ramadán alatt evett – ami tilos az iszlám vallásban a böjt ideje alatt. 

Ahogy arról lapunk is beszámolt, egy németországi iskolában az egyik ötödik osztályban a tanulóknak megtiltották, hogy az órán vizet igyanak a ramadán alatt, mert az osztályban három muszlim gyerek is tanul. 

Borítókép: A rendőrség gyakran tehetetlen a migránsokkal szemben (Fotó: Nikolay Docchinov/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.