Orbán Viktor egy nagyszerű vezető Donald Trump szerint + videó

A két politikus találkozóját pénteken óriási figyelem övezte világszerte.

2024. 03. 09. 5:44
ORBÁN Balázs; SZIJJÁRTÓ Péter; ORBÁN Viktor; TRUMP, Donald
Palm Beach, 2024. március 9. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ (j2) és Donald Trump korábbi amerikai elnök, republikánus elnökjelölt (b) tárgyalása Trump floridai rezidenciáján, Mar-a-Lagóban 2024. március 8-án. A miniszterelnök mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j3) és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nincs senki, aki jobb, bölcsebb vagy jobb vezető lenne, mint Orbán Viktor. Ő fantasztikus… Ő ellentmondást nem tűrő, mert azt mondja: »Ez így lesz«, és ennyi. Így van? Ő a főnök. Nem, ő egy nagyszerű vezető.” 

A videó Orbán Viktor Instagram-sztorijában található.

Donald Trump volt elnökkel találkozott a magyar miniszterelnök
Donald Trump volt elnökkel találkozott a magyar miniszterelnök (forrás: Orbán Viktor Instagram-oldala)

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő és Donald Trump korábbi amerikai elnök, republikánus elnökjelölt tárgyalása Trump floridai rezidenciáján, Mar-a-Lagóban 2024. március 8-án. A miniszterelnök mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. (fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.