Orbán Viktorral ért egyet a befolyásos amerikai üzletember + videó

A család fontosságáról beszéltek.

Forrás: X2024. 03. 08. 14:58
ORBÁN Viktor
Orbán Viktor Washingtonban Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök találkozott Vivek Ramaswamy amerikai üzletemberrel, republikánus politikussal. A miniszterelnök a család fontosságáról beszélt az amerikai politikusnak, arról, hogy hinni kell a családban és abban, hogy a csendes többségnek szintén fontos a család.

Orbán kifejtette, hogy ez nem pártpolitikai kérdés, ez az ember lelkében van, és hozzátette, Magyarország megvédi a családokat, és azt az alapvetést, hogy az apa férfi, az anya nő. Mint mondta, mindegy, hogy republikánus vagy demokrata valaki, mindenki konzervatívnak születik a család kérdésében.

Vivek Ramaswamy befolyásos amerikai üzletember és politikus, aki indult a 2024-es amerikai választáson a republikánusok színeiben, ám visszalépett a jelöltségtől még január közepén, azóta pedig Donald Trumpot támogatja.

Borítókép: Orbán Viktor Washingtonban beszélt Vivek Ramaswamyvel (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.