Szorul a hurok a népszerű énekesnő körül

Betelt a pohár a Millió rózsaszál hajdan népszerű énekesnőjével kapcsolatban. Legutóbbi szavai után külföldi ügynöknek nyilváníthatják Alla Pugacsovát.

2024. 03. 27. 10:41
Alla Pugacsova orosz popénekes felszólal Moszkvában 2011. szeptember 15-én. (Fotó: NATALIA KOLESNIKOVA / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűleg külföldi ügynöknek nyilvánítják Oroszországban a hajdan népszerű énekesnőt, Alla Pugacsovát – árulta el Vitalij Borogyin, az illetékes hatóság vezetője a SHOT Telegram-csatorna értesülése szerint. A főügyészség már kezdeményezte az erre vonatkozó eljárást – tette hozzá Borogyin.

A Millió rózsaszál énekesnője az alábbi szavaival vágta ki végleg a biztosítékot:

Normális ember nem fog visszamenni Oroszországba.

Az énekesnőt azért is bírálják, mert a pénteki moszkvai terrortámadás után nem fejezte ki részvétét az áldozatok családtagjainak.

Ha tényleg külföldi ügynökké nyilvánítják, az erre vonatkozó törvény értelmében a kastélyát is lefoglalhatják.

Pugacsova az ukrajnai invázió után hagyta el Oroszországot, és választott otthonából, Izraelből többször élesen kritizálta az ukrajnai háborút.

Az október 7-i támadás után azonban Izraelt is elhagyta, és mint arról beszámoltunk, egy időre visszatért Moszkvába. Ezt követően a hírek szerint Grazba távozott.

Borítókép: Alla Pugacsova orosz popénekes felszólal Moszkvában 2011. szeptember 15-én (Fotó: Natalia Kolesnikova/AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.