Videót tett közzé egy lengyel újságíró arról, hogyan dolgoznak a provokátorok a Brüsszel-ellenes gazdatüntetésen

A békés tüntetők közt bújt meg a lengyel férfi, aki a tömegből dobta meg a rendőröket ügyelve, hogy mindvégig takarásban maradjon. Nem sikerült.

Forrás: wPolityce.pl2024. 03. 16. 9:03
null
Varsó, 2024. március 6. Õrizetbe vesznek egy résztvevõt rohamrendõrök az Európai Unió mezõgazdaságot érintõ zöld megállapodása és az ukrán termékek vámmentes behozatala elleni gazdatüntetésen Varsóban 2024. március 6-án. MTI/AP/Michal Dyjuk Fotó: Michal Dyjuk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bartłomiej Graczak, a TVP egykori újságírója, aki jelenleg saját YouTube-csatornáját üzemelteti, elmondta, hogy az a férfi, aki a varsói gazdatüntetésen térköveket dobált, egy pillanattal korábban még méltatta a rendőrség munkáját – fogalmaz a wPolityce.pl.

Csak nézem. megfigyelem. Nagyon szép rendőri munka. Profi, tényleg

– mondta a férfi a Graczakkal folytatott beszélgetésben.

Az újságíró felhívja nézők figyelmét, hogy a felvétel alapján jelentsék a rendőrségnek a provokátort.

Borítókép: Rohamrendőrök őrizetbe vesznek egy résztvevőt az Európai Unió mezőgazdaságot érintő zöldmegállapodása és az ukrán termékek vámmentes behozatala elleni gazdatüntetésen Varsóban 2024. március 6-án. (fotó: MTI/AP/Michal Dyjuk)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.