„A brüsszeli vezetésnek mennie kell”

Deutsch Tamás közösségi oldalán üzent.

2024. 04. 21. 13:43
Deutsch Tamás Fidesz országos kampányindító
Fotó: Polyák Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz–KDNP EP-listájának vezetője közösségi oldalán osztott meg egy új bejegyzést. Ebben úgy fogalmazott:

A brüsszeli vezetésnek mennie kell. Nem érdemelnek még egy esélyt. Brüsszelben változás kell!

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Deutsch Tamás a Fidesz kampányindító rendezvényén arról is beszélt, hogy háborús hangulat van Brüsszelben. Akkor is, ha ez a háború két szláv nép testvérháborúja. 

Emlékeztetett, az ukrajnai háború kitörésekor a brüsszeli vezetők még azzal kezdték, hogy csupán sisakokat küldenek, majd hamarosan már azzal folytatták, hogy fegyvereket is. Utána harckocsikat, aztán jöttek a harci repülők, és most már arról beszélnek, hogy miután vesztésre állnak az ő háborújukban, előbb-utóbb katonákat is kell küldeni. Felhívta a figyelmet arra is, hogy már a NATO is a következő lépésekre készül. 

Mindeközben a NATO már ukrajnai missziót szervez, egyelőre még nem azért, hogy katonákat küldjön, de elkezdte koordinálni a kiképzést, a fegyverszállításokat, saját pénzügyi erőforrásokat akar begyűjteni a tagállamoktól, csúszik bele a háborúba. A békemenetig ugyanúgy egyedül maradtunk, mint korábban a migrációellenessel, és pont ugyanúgy lesz majd igazunk a békepártiságunk ügyében is 

– jelentette ki a listavezető.

Borítókép: Deutsch Tamás a Fidesz kampányindító rendezvényén (Fotó: Fotó: Polyák Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.