Elefánt sétált az autósok közé az úton + videó

Elszabadult elefánt grasszált a montanai Butte városában, nem kis káoszt okozva.

2024. 04. 17. 6:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Violát, egy vándorcirkusz elefántját éppen fürdették egy parkolóban, amikor egy autó hangja megijesztette a hatalmas állatot, és futásnak eredt – számolt be róla az NBC Montana amerikai helyi televízió.

Viola menekülése közben közlekedési káoszt okozott és kidöntött egy kerítést, de sem neki, sem a város lakóinak nem esett bántódása. Idomárjának és a cirkusz dolgozóinak mindössze tíz perc után sikerült visszaterelnie az állatot a cirkusz táborához.

A PETA állatvédő szervezet panaszt nyújtott be a cirkusz ellen, azzal a váddal, hogy túlhajszolják Violát, aki emiatt már többször is megszökött – írja az Independent brit napilap. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.