Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Eszméletlen népharagot gerjesztett, amit a fiatalok műveltek, miután meghalt a tizenöt éves társuk a házibuliban

A rendőrség toxikológiai vizsgálatot rendelt el és halálokozás ügyében nyomoznak.

Forrás: Paraméter2024. 05. 23. 16:38
Group,Of,Modern,Young,People,Dancing,Under,Confetti,At,Private,házibuli
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy 15 éves fiú Rozsnyón, egy házibuliban, amelyen állítólag tudatmódosító szerek is előkerültek – írja a Paraméter. Ahelyett, hogy segítettek volna, a barátai fotókat készítettek a holttestéről, hogy aztán azokat megosszák a közösségi médiában. 

Érdekesség az ügyben, hogy azt csak a buli után, másnap vették észre, hogy meghalt a fiatal, azonban a rendőrséget ekkor sem értesítették, ez csak a délutáni órákban történt meg. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ennek mi az oka, az viszont teljesen biztos, hogy a rendőrség toxikológiai vizsgálatot rendelt el, és halálokozás ügyében nyomoznak. 

A portál hozzáfűzi, a legmegdöbbentőbb része az ügynek, hogy néhányan fotót osztottak meg a halott fiúról a közösségi oldalakon, amihez gyalázkodó szöveget írtak. A fiú a kereskedelmi akadémia első osztályának tanulója volt, a diákokat az intézmény felszólította, hogy ne nyilatkozzanak az ügyben és semmilyen fotót ne osszanak meg. 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.