Medvegyev: Az idióta Zelenszkij béketerve összeomlott

Mi haszna lehet Oroszországnak a svájci „békekonferenciából”? – elmélkedett Telegram-oldalán Dmitrij Medvegyev, Oroszország Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese.

2024. 05. 03. 12:47
Oroszország korábbi elnöke, jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának alelnöke, Dmitrij Medvegyev (L) 2023. július 14-én a szibériai Orenburg város melletti Tockij katonai gyakorlótéren. Fotó: Yekaterina SHTUKINA Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ennek háromféle előnye is van” – fogalmazott a tőle megszokott durva hangnemben az egykori orosz elnök.

Először is, ez újabb bizonyítéka lesz annak, hogy az idióta Zelenszkij úgynevezett béketerve összeomlott

– vélekedett.

Medvegyev szerint ha egy ilyen találkozón az ukrán elnök személyesen részt venne, azzal csupán a szellemi értéktelenségét bizonyítaná.

Másodszor, látható bizonyítéka lesz a jelenlegi nyugati elit teljes inkompetenciájának, amely fájdalmas önfeladást mutat be a katonai konfliktus befejezésére való képességéről. Méghozzá egy csapat idióta washingtoni orvos közvetlen utasítására

– teszi hozzá.

„Harmadszor, ez lehetővé teszi, hogy fegyveres erőink folytassák a neonácik eltakarítását Kis-Oroszország területéről, anélkül hogy beavatkoznának, és anélkül, hogy bárki »békekezdeményezéseire« visszanéznének” – írta. „Mindannyian aprólékosan dolgozunk a volt Ukrajna politikai rendszerének végleges összeomlásáért és ősi területeink mielőbbi visszatéréséért az Oroszországi Föderációhoz. Köszönjük, sajtok és órák országa!” – zárta bejegyzését szarkasztikusan.

Borítókép: Oroszország korábbi elnöke, jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának alelnöke, Dmitrij Medvegyev (balra) 2023. július 14-én a szibériai Orenburg város melletti Tockij katonai gyakorlótéren (Fotó: Sputnik/AFP/Yekaterina Shtukina)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.