Háború és béke között kell választani

Mindennél jobban szükség van most a határozott szuverenista-nemzeti kiállásra, ezt mondta lapunk kérdésére Deutsch Tamás, a Fidesz és a KDNP európai parlamenti listavezetője. A politikus kiemelte, hogy a külföldi pénzből fenntartott dollárbaloldal Brüsszelben is azon mesterkedett az elmúlt öt évben, hogy megbuktassák a békepárti és szuverenista magyar kormányt. Deutsch Tamás reagált a a migrációs kihívásra, valamint a nyugati vezető politikusok sorozatos háborúpárti kijelentéseire is.

2024. 06. 07. 4:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ön a kormánypártok listavezetője az európai parlamenti választásokon. Mit jelent önnek a politikai pályafutása szempontjából, hogy a listát vezetheti?
– Mindenekelőtt roppant megtisztelő feladatot és természetesen sok munkát. Egyenlők között vagyok az első. A feladatom, hogy összefogjam a kiváló csapatunk, a képviselőjelöltjeink munkáját. Az eddigi legkeményebb európai parlamenti ciklus elé nézünk, minden korábbinál durvább támadásokkal szemben kell majd megvédenünk Magyarország békéjét és szuverenitását. Ehhez a közös szabadságunkért folytatott küzdelemhez kellett megtalálni a győztes csapat-összeállítást, a régi és új harcosokat: sokgyermekes családanyák és családapák, sok nyelven beszélő, önkormányzati, diplomáciai, közigazgatási tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, paralimpiai bajnok, vajdasági és kárpátaljai gyökerű magyar emberek, jogászok, kutatók, gazdaemberek és tanárok, közgazdászok, akik mind elhivatott, felkészült hazafiak, szabadságharcosok.

A képviselőjelölt társaimmal az a célunk, hogy a magyar érdekeket továbbra is megalkuvás nélkül, határozottan és következetesen képviseljük az Európai Parlamentben. Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első. Erre a határozott szuverenista-nemzeti kiállásra pedig most mindennél jobban szükség van. A magunk mögött hagyott esztendőkben mindenki számára világossá vált, hogy Brüsszelnek, Soroséknak és az általuk guruló dollárokkal jól kitömött magyar baloldalnak az a célja, hogy mindenáron megbuktassák a békepárti és szuverenista magyar kormányt. A magyar dollárbaloldal EP-képviselői a külföldi finanszírozóiknak megfelelve az elmúlt öt esztendőben huszonegy, Magyarországot elítélő euró­pai parlamenti határozatot kezdeményeztek, támogattak. Minden energiájukkal azon munkálkodtak, hogy Magyarország ne kaphassa meg a jog szerint nekünk járó uniós forrásokat, hogy elvegyék a tanárok és az óvónők béremelését.

És minderre még rendkívül büszkék is. Most pedig mindenáron bele akarják préselni Magyarországot a háborúba. Vasárnap sorsdöntő választás előtt állunk, mert a háború és béke kérdésében fogunk majd dönteni. A valaha volt legnagyobb kampányhajrában, szombaton jön az Egymillió találkozás napja, amikor ötvenezer aktivistánk egymillió polgárt fog személyesen felkeresni, mert hatalmas a tét. Most vasárnap arról döntünk, hogy megálljt tudunk-e parancsolni Európa háborúba való sodródásának és megerősödnek-e a békepárti hangok Euró­pában. A háborúpártiakat és a saját hazájuk ellen dolgozó háborúpárti dollárbaloldali képviselőket is egyszer és mindenkorra ki kell söpörni az Európai Parlamentből!

Fotó: Földházi Árpád

– Brüsszel folyamatosan azt szorgalmazza, hogy rengeteg pénzt öntsünk Ukrajnába, hogy Ukrajna legyen tagja az EU-nak és a NATO-nak. Sőt, egyes európai vezetők már katonákat is küldenének a frontra és már kötelező sorozásról beszélnek. Mit gondolnak ezekről a kérdésekről?
– Mindenekelőtt tegyük világossá: Magyarország békéjét csak a Fidesz és a KDNP képes biztosítani. A háborús pszichózis mára láthatóan teljesen elhatalmasodott Brüsszelben. Az ukrajnai háború kitörésekor a brüsszeli vezetők még azzal kezdték, hogy csupán sisakokat küldenek, majd hamarosan már azzal folytatták, hogy fegyvereket is. Utána harckocsikat, aztán jöttek a harci repülők, és most már arról beszélnek, miután vesztésre állnak „az ő háborújukban”, hogy atomfegyvereket akarnak telepíteni az ukrán határhoz, európai katonákat akarnak Ukrajnába küldeni és a kötelező sorozás bevezetését tervezgetik. Brüsszel és a Soros-hálózat fanatikusan támogatja a háborút, évek óta elképesztő pénzeket, eddig már 108 milliárd eurót öntöttek Ukrajnába. A magyar dollárbaloldal pedig készséggel végrehajtja Brüsszel és a Soros-hálózat háborúpárti parancsait. A külföldi finanszírozóiknak alázatosan megfelelve a magyar dollárbaloldali képviselők az Európai Parlamentben minden háborúpárti javaslatot megszavaztak. Mindannyian támogatták, hogy küldjünk milliárd eurónyi pénzeket a háborúra, küldjünk fegyvereket és küldjünk lőszereket Ukrajnának. A dollárbaloldal pártjai és képviselői a külföldi finanszírozóik nettó háborúpárti álláspontját képviselik, bárhogyan is próbálják ezt letagadni. A Fidesz–KDNP az egyedüli, amely a kezdetektől a béke pártján áll. Csak a Fidesz és Orbán Viktor garantálja, hogy kimaradjunk ebből a háborúból!

– Több olyan terület is van az uniós politikában, ahol mélységesen alulteljesített a brüsszeli vezetés az elmúlt öt évben. Ilyen például a migráció, ami egyre csak súlyosbodott ebben a ciklusban. Önök milyen választ adnának a krízisre?
– Brüsszel és a Soros-birodalom segítő közreműködésével évek óta illegális migránsok inváziója zúdul Európára. Látjuk, mi történik ott, ahová a migránssimogató politika jegyében az illegális migránsok tömegeit beengedték: romlik a közbiztonság, sorozatos a nők elleni erőszak, nő az antiszemitizmus, állandóvá vált a terrorveszély és egyre csak bővülnek a no-go zónák. Mindeközben a magyarok a kezdetektől elutasítják az illegális migrációt. Magyarország minden brüsszeli támadás ellenére, a határkerítés felállításával, a műszaki, a jogi határzárral és a megerősített rendőri védelemmel évek óta nemcsak a saját határait, de az Európai Unió külső határait is sikeresen védi. Idén eddig kétszázharmincezernél több, 2015 óta egymilliónál is több illegális migráns betörését sikerült megakadályoznunk. De most minden korábbinál nagyobb a veszély: az európai baloldal még a választások előtt áterőltette a katasztrofális migrációs paktumot, ami migránsgettókat jelentene Budapesten, a városainkban, a falvainkban. Mindezt a magyar dollárbaloldal képviselői is szó nélkül megszavazták, hátba támadva a magyarokat…

– Mit gondol, mi az oka annak, hogy a magyar baloldal sorozatosan támogatja a bevándorláspárti javaslatokat, miközben tudják, hogy ezzel szembemennek a magyar emberek népszavazáson is kinyilvánított akaratával?

– A válasz nagyon egyszerű: az illegális migráció szervezése egy terv szerint zajlik, és ezt a tervet közismerten Soros György írta. Ennek a tervnek a végrehajtásához a dollárbaloldal pártjai pedig egymás sarkát taposva asszisztálnak. Mert külföldről kapják a dollárokat, a Soros-hálózat pénzeli őket, mind­annyian kilóra megvett emberek. A baloldali pártok nem a saját maguk urai, hanem mindannyian a finanszírozóik érdekeit szolgálják. Emlékezzünk, ahogy meg akarták gátolni, hogy megépüljön a határkerítés. Amikor pedig megépült, le akarták bontani. Sőt Gyurcsányék egyenesen aláírásokat gyűjtöttek a betelepítési kvótáért. De mesterkedjenek bárhogyan is Brüsszelben, amíg Magyarországon nemzeti kormány van, addig megvédjük a határainkat, nem leszünk bevándorlóország, itt nem lesznek migránsgettók!

– Hasonló probléma az ideológiától vezérelt európai zöldmegállapodás és mindaz, amit az okoz. A gazdák például a saját bőrükön tapasztalják a nehézségeket, szépen lassan megfojtják őket Brüsszelből. A klímavédelem fontos dolog, de megfelelő időben és megfelelő intézkedésekkel kell tenni érte. Mi a megoldás, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon?
– Az elmúlt években a gazdák méregzöld hadüzenetet kaptak Brüsszeltől. A vidéket, az európai gazdákat Brüsszel elárulta, sorozatosan elárulja. A brüsszeli liberális, szocialista és radikálisan zöld elit ráerőltette akaratát az egész agráriumra, amely gúzsba köti az ágazat szereplőit, az elhibázott uniós szabályozások megfojtják őket. Brüsszel háborúpárti döntései, az ukrán termékek, köztük az unióban már húsz esztendeje betiltott növényvédő szerekkel kezelt, génmódosított ukrán gabona akadálytalan beáramlása pedig lehetetlen helyzetbe hozza a gazdákat. Mindez azt eredményezi, hogy az Európai Unión belül töredékére esik vissza az élelmiszer-előállítás, egész térségek maradnak mezőgazdasági termelés nélkül. A gazdák tönkremennek, az árak az egekbe fognak emelkedni, tízmilliók megélhetése és százmilliók élelmiszer-ellátása került veszélybe. Brüsszel méregzöld ideológiai nyomásgyakorlása ellen Nyugat-Európa-szerte fellázadtak a gazdák, állandósultak a gazdatüntetések. A magyar kormány továbbra is minden eszközzel meg fogja védeni a magyar gazdák érdekeit, a magyar gazdák továbbra is számíthatnak ránk. Június 9-én ne hagyjuk, hogy a magyar vidék áldozatául essen Brüsszel ámokfutásának.

Fotó: Földházi Árpád

– Ne feledkezzünk meg a brüsszeli korrupciós botrányról se, amit mára már lassan mindenki elfelejt…
– A brüsszeli bürokraták mára a korrupció fővárosává züllesztették az Európai Unió központját. A brüsszeli döntéseket már régen nem az európai érdek alapján hozzák meg, hanem az alapján, hogy a külső hatalmi szereplők közül ki vásárolta meg magának a döntéseket. A brüsszeli bürokraták éveken keresztül fennhangon papoltak nekünk a korrupcióval szembeni fellépés fontosságáról, miközben napjainkban a sajtó a brüsszeli rendszerszintű korrupciótól, az eurókkal kitömött huzibőröndöktől, a senki által meg nem választott uniós tisztviselők saját maguk számára jóváhagyott luxusutazásaitól és megtalált egzotikus luxushoteleitől hangos. Vasárnap ideje lecsapolnunk a brüsszeli korrupció mocsarát is. Zavarjuk el a korrupt brüsszeli bürokratákat!


– Hogyan látja pár nappal a választások előtt, lesz jobboldali áttörés Európában? Hány Fidesz–KDNP-mandátummal számolnak az EP-ben?
– Kezdjük a végéről: nem lesz több huszonegy európai parlamenti mandátumnál. Ha meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és szabadságát Brüsszelben és Budapesten is, változás kell! Ahhoz, hogy a józan ész végre visszatérhessen az európai intézményekbe, a jobboldali-szuverenista európai erők áttörését kell elérnünk most vasárnap! Ehhez a tagállamokban külön-külön elért jó választási eredmények összeadódására van szükség az Európai Parlamentben, majd a szuverenista–jobboldali–konzervatív erők közötti együttműködésre. Mindehhez szerintem minden feltétel adott, elképzelhető egy olyan kiváló eredmény is, amit jobboldali áttörésnek is nevezhetünk majd. Azonban ne feledjük, győzelem csak akkor van, ha vasárnap mind elmegyünk és mind szavazunk! Itt az ideje, hogy a brüsszeli bürokraták megértsék: mi nem kérünk a háborúból, nem engedjük be a migránsokat és nem adjuk oda a gyermekeinket a genderaktivistáknak. Ebben a küzdelemben pedig a magyar polgárok csak a Fidesz–KDNP képviselőire számíthatnak. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselője és listvezetője (Fotó: Földházi Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.