Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Részeg férfi miatt durvult el a helyzet a repülőgépen + videó

Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a repülőgép utasai. Egy férfi kezdett dulakodásba, majd a hatóságok kénytelenek voltak leszállítani őt a járatról.

2024. 06. 05. 8:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ittas utas okozott gondot a Moszkva–Novoszibirszk járat fedélzetén. Az erőszakos és állítólag nagyon részeg férfi a gép fedélzetén kezdett veszekedésbe. Emiatt csak késve tudott a fővárosi repülőtérről induló járat felszállni – írja a SHOT Telegram-csatorna. Az esetről videofelvétel is készült.

A részeg utas először azt követelte, hogy vigyék ki a vécére, majd káromkodni kezdett, és kérte, hogy helyezzék át egy kényelmesebb helyre. Udvariasan visszautasították, válaszul ököllel támadt a légiutas-kísérőre.

A repülőgép személyzete ezt követően a rendőrség segítségét kérte, a támadót pedig eltávolították a fedélzetről.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.