Robbantással fegyegetőzött egy férfi Hamburgban

Késsel védte magát egy férfi, aki elbarikádozta magát egy épületben és robbantással fenyegetőzött Hamburgban.

2024. 06. 19. 19:15
Police take mentally disturbed man into custody
19 June 2024, Hamburg: Police officers prepare for an operation in an apartment building. On Wednesday afternoon, the police cordoned off a street in Hamburg's Eimsbüttel district and stormed an apartment. Photo: Bodo Marks/dpa (Photo by Bodo Marks / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Fotó: Europress/AFP/Bodo Marks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Információk szerint

késsel védte magát egy férfi, aki elbarikádozta magát egy épületben és robbantással fenyegetőzött Hamburgban délután két óra körül. 

A hatóságok azonnal a helyszínre siettek, a tűzoltók ellenőrizték, hogy van-e gázcsatlakozás az épületben – írja a Bild német lap. A lap információi szerint a férfi hozzátartozói állítólag felvették a kapcsolatot a rendőrséggel, és azt mondták, hogy a férfi „mentális válságban” van.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki. Riasztották a rendőrség különleges munkacsoportját. Sürgősségi orvosok, mentőautók és a tűzoltóság is megérkezett egy létrás kocsival. 

Az utcát lezárták, a ház előtt pedig további biztonsági intézkedéseket hoztak, mert attól tartottak, hogy a férfi megpróbál kiugrani az ablakon.

Több rendőr géppisztollyal vette körül a házat, és egy szolgálati kutyát is a helyszínre vittek.

Police take mentally disturbed man into custody
Fotó: Europress/AFP/Bodo Marks

A férfit végül sikerült elfogni, a rendőrök mezítláb vezették el, beültették a járőrautóba és a rendőrőrsre vitték. 

Borítókép: Rendőrök készülnek a műveletre egy hamburgi lakóháznál (Fotó: DPA/AFP/Bodo Marks)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.