A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Zelenszkij minden idők legjobb kofája

Donald Trump azt mondta Zelenszkijről, hogy ellátogatott Amerikába, hatvanmilliárddal távozik, majd újabb hatvanmilliárdot követel.

2024. 06. 16. 10:55
Donald Trump volt amerikai elnök és republikánus elnökjelölt beszél a "Fordulópont" című rendezvényen
Donald Trump volt amerikai elnök és republikánus elnökjelölt beszél a "Fordulópont" című rendezvényen Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szerintem Zelenszkij talán a valaha élt legnagyobb üzletkötő a politikusok közül” – mondta Donald Trump volt elnök. „Minden alkalommal, amikor az országunkba jön, hatvanmilliárd dollárral távozik” – tette hozzá. Arról is beszélt Donald Trump, hogy kedveli az ukrán elnököt, de annak véget kell vetni, hogy alig, hogy megkapta a hatvanmilliárdot, újabb hatvanmilliárdot követel.  „Négy napja távozott hatvanmilliárddal. Hazaérkezik és bejelenti, hogy még hatvanmilliárd dollárra van szüksége. Ennek sosincs vége. Soha nem ér véget” – fogalmazott a volt elnök, szombaton a Turning Point Action „népi konferenciáján” beszélt a Michigan állambeli Detroitban, Trump bírálta Joe Biden elnököt, amiért soha nem látott mértékű pénzpazarlást folytat, és pénzt fektet a Green New Dealbe.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök és republikánus elnökjelölt beszél a Fordulópont című rendezvényen (Fotó: AFP/Jeff Kowalsky)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.