Borzalmas mészárlás történt Németországban + videó

Egy vadász több embert megölt.

2024. 07. 14. 15:58
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két férfit és egy nőt találtak holtan a németországi Baden-Württemberg tartományban lévő Albstadt-Lautlingen városában vasárnap. A feltételezett elkövető is a halottak között volt – közölte a helyszínen tartózkodó rendőrségi szóvivő. A nagyszabású akció során a rendőrök két súlyosan sérült nőt is találtak, akiket kórházba szállítottak.

A nyomozók feltételezik, hogy családon belüli bűncselekményről van szó. A rendőrség kezdetben nem tudta megmondani, hogy a halottak és a sérültek milyen kapcsolatban állnak egymással.

A Bild című napilap szerint a feltételezett elkövető egy vadász. A bűncselekmény részletei egyelőre ismeretlenek.

Az eset helyszínén többtucatnyi mentőautó és két mentőhelikopter tartózkodik.

Borítókép: Mentők és rendőrök lepték el azt a németországi üdülőhelyet, ahol egy vadász több embert lemészárolt (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/Jannik Nölke)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.