Musk megdöbbentő vallomása: A woke ölte meg a fiam

A milliárdos üzletember fia, Xavier 2022-ben operáltatta át magát, most Vivian Jenna Wilsonnak hívják.

2024. 07. 24. 9:33
Twitter boss Elon Musk speaks at marketing conference
Elon Musk 2023. április 18-án. (Fotó: CHANDAN KHANNA / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tesla vezérigazgatója szerint az elidegenedett transznemű gyermekét a woke vírusa ölte meg. Elon Musk úgy fogalmazott, becsapták, hogy beleegyezését adja a pubertásblokkoló gyógyszerek szedéséhez – írja a New York Post amerikai napilap.

Elon Musk gesztikulálva beszél a SpaceX dél-texasi Boca Chica Village melletti Starbase létesítményében 2022. február 10-én tartott sajtótájékoztatón. (Fotó: JIM WATSON / AFP)
Elon Musk a SpaceX dél-texasi Boca Chica Village melletti Starbase létesítményében 2022. február 10-én tartott sajtótájékoztatón. (Fotó: Jim Watson/AFP)

Az 53 éves milliárdos megesküdött, hogy „elpusztítja” azt a „hihetetlenül gonosz” kultúrát, amely lehetővé teszi azt a nemátalakító műtétet, amelyet 20 éves gyermekén hajtottak végre. A fia, Xavier, 2022-ben operáltatta át magát, és Vivian Jenna Wilsonnak hívják most.

Lényegében becsaptak azzal, hogy aláírjam az egyik idősebb fiam, Xavier dokumentumait

 – mondta az X tulajdonosa egy interjúban.

Kiemelte: ez azelőtt történt, hogy egyáltalán megértette volna, mi történik. Hozzátette:

Lényegében elvesztettem a fiamat.

Elon Musk úgy fogalmazott:

A fiam, Xavier meghalt – megölte a woke vírusa.

A SpaceX alapítója – aki közel kétszázmilliárd dolláros nettó vagyonnal büszkélkedhet – azt mondta, hogy küldetésének tekinti, hogy gyermeke átalakulása nyomán megakadályozza a gyerekek nemének megváltoztatását.

Megfogadtam, hogy ezután megsemmisítem a woke vírusát

 – mondta, s szerinte ebben haladnak is némileg.

Elon Musknak és volt feleségének, Justine Wilsonnak hat közös gyermeke van. Egy közülük Vivian, aki két évvel azzal a kérvénnyel fordult egy kaliforniai bírósághoz, hogy megváltoztathassa a nevét és a nemét. Úgy döntött, hogy ismert apja neve helyett anyja vezetéknevét akarja viselni, hogy megszüntessen minden kapcsolatot édesapjával.

Borítókép: Elon Musk 2023. április 18-án. (Fotó: Chandan Khanna/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.