Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Tucker Carlson Putyin után Zelenszkijjel is interjút készít

A jobboldali véleményvezér hosszú ideje próbálta leszervezni az interjút az ukrán elnökkel. Tucker Carlson most bejelentette, az orosz elnök után a kijevi vezetőt is megkérdezi a konfliktusról.

2024. 07. 04. 7:08
CARLSON, Tucker
Canberra, 2024. június 25. Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor beszél az Ausztrál Szabadságkonferencián a canberrai Hyatt Hotel Canberrában 2024. június 25-én. MTI/EPA/AAP/Lukas Coch Fotó: Lukas Coch
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tucker Carlson amerikai újságíró és véleményvezér az X közösségi oldalon jelentette be, hogy hamarosan megjelenhet a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel készített interjúja.

Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor az Ausztrál Szabadságkonferencián vesz részt a canberrai Hyatt Hotel Canberrában 2024. június 25-én. (Fotó: MTI/EPA/AAP/Lukas Coch)
Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor az Ausztrál Szabadságkonferencián vesz részt a canberrai Hyatt Hotel Canberrában 2024. június 25-én (Fotó: MTI/EPA/AAP/Lukas Coch)

Úgy tűnik, megvan az interjúnk Zelenszkijjel. Két éve próbálkozunk, és ez különösen intenzívvé vált a Vlagyimir Putyinnal (orosz elnökkel) készített beszélgetés után. A cél az, hogy az amerikaiakat ellássuk a nagyon szükséges információkkal a konfliktusról, amely teljesen megváltoztatja országuk helyzetét a világban. Reméljük hamarosan megjelenik

 – írta Carlson a közösségi oldalán.

Ezt megelőzően, még áprilisban a véleményvezér arról számolt be, hogy Volodimir Zelenszkij figyelmen kívül hagyta számos interjúkérését.

Tucker Carlson idén Putyinnal is beszélgetett

Idén február elején Carlson készített interjút Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Erről lapunk is beszámolt. Itt Putyin egyebek mellett az orosz–ukrán háború előzményeiről és a tárgyalási folyamat állásáról beszélt. Az orosz vezető akkor megemlítette, hogy Ukrajnával 2022-ben már majdnem lezárultak a tárgyalások, ám az orosz csapatok Kijevtől való kivonása után az ukrán fél „eldobott” minden megállapodást. Putyin többször is kijelentette, hogy Oroszország soha nem utasította el a tárgyalásokat.

Tucker Carlson interjúját Vlagyimir Putyin orosz elnökkel több mint 213 millióan látták az X-en.

Borítókép: Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor beszél az Ausztrál Szabadságkonferencián a canberrai Hyatt Hotel Canberrában 2024. június 25-én (Fotó: MTI/EPA/AAP/Lukas Coch)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.