„Várjuk Putyint és Trumpot”

Orbán Viktorral közösen készült fényképet tett közzé a közösségi oldalán az egyik horvátországi szigeten lévő étterem tulajdonosa.

2024. 07. 17. 6:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök idén is visszatért a horvátországi Vis szigetére. A kormányfő már több éve látogatja meg az Adria-parti országot nyáron. Goran Pečarević, az egyik helyi étterem tulajdonosa közölt most róla fotót a Facebookon.

Várjuk Putyint és Trumpot. Késnek

 – írta a bejegyzés mellé a horvát férfi. 

Mosolyogva, lezser nyári ruhában, bermudanadrágban és ingben, szalmakalappal a kezében a magyar miniszterelnök ökölbe szorított kézzel látható a fotón. Goran Pečarević megjegyezte: Orbán Viktor testőrök nélkül sétálgat az unokájával.

Egyetlen világpolitikust sem tudok elképzelni, hogy így tenne, minden elismerés az övé – közölte az étterem tulajdonosa.

 

Borítókép: Orbán Viktor magyar miniszterelnök és egy horvátországi étterem tulajdonosa (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.