Videókon a gyűlölködő média termékei: baloldali fiatalok őrjöngenek, mert Donald Trump még él

A balliberális média megfertőzte a fiatalokat.

2024. 07. 14. 19:59
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump volt elnököt egy tegnap esti kampányeseményen próbálták meggyilkolni, amikor elkezdte a beszédét. A volt amerikai elnök jól van, de egy civil meghalt, egy pedig súlyosan megsérült a támadásban. A merénylőt agyonlőtték. Ahogy arról lapunk is beszámolt, a balliberális média gyűlöletkampánya okozta a Trump elleni merényletet – és majdnem érvényt is szerzett magának a gyűlölködés. Az interneten most a balliberális média termékei, befolyásolható fiatalok őrjöngenek azért, mert a merénylő nem járt sikerrel Trump meggyilkolásában. Az alábbi felvételen szereplő lány vezetés közben mondta el radikális gondolatait.

Valakinek végre van bátorsága ahhoz, hogy lelője, erre elhibázza?

– sikított fel mérgében a lány. 

Ez a férfi is amiatt bosszankodott, mert a merénylőnek nem sikerült meggyilkolnia Trumpot. Szerinte gyakorolnia kellett volna.

Ez a fiatal pedig azt állította egy videóban, hogy ez élete legrosszabb napja, mert nem sikerült megölni Trumpot.

Alább pedig egy egész csokornyi videó őrjöngő fiatalokról.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: AFP/Rebecca Droke)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.