Az elkövetkezendő időszak a jobboldali fordulatnak fog kedvezni Latin-Amerikában

Alejandro Pena Esclusa, az Alapjogokért Központ szenior kutatója részt vett az MCC Feszten.

2024. 08. 03. 16:22
Alejandro Pena Esclusa, az Alapjogokért Központ szenior kutatója részt vett az MCC Feszten (Fotó: Alapjogokért Központ)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A baloldali, neomarxista kormányok az elmúlt időszakban megtettek mindent azért, hogy megsemmisítsék jelenlegi valóságunkat. Elpusztítják az életet az abortusz legalizálásával, elpusztítják a családot a woke-ideológia terjesztésével, és elpusztítják a nemzetet az illegális bevándorlással” – mondta Alejandro Pena Esclusa, az Alapjogokért Központ szenior kutatója egy panelbeszélgetésen az MCC Feszten.

Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhelyvezetője, Ariel González Levaggi, az Argentín Egyetem docense és Jorge González-Gallarza, az Alapjogokért Központ vendégkutatója az MCC Feszten (Fotó: Alapjogokért Központ)
Alejandro Pena Esclusa, az Alapjogokért Központ szenior kutatója, Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhely vezetője, Ariel González Levaggi, az Argentin Egyetem docense és Jorge González-Gallarza, az Alapjogokért Központ vendégkutatója az MCC Feszten (Fotó: Alapjogokért Központ)

Az eseményen a kutatón kívül Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhely vezetője, Ariel González Levaggi, az Argentin Egyetem docense és Jorge González-Gallarza, az Alapjogokért Központ vendégkutatója osztották meg gondolataikat az iberoszféra kihívásairól. 

Pena kitért arra, hogy a venezuelai korrupt rezsim leváltásával hazája is csatlakozni fog Argentínához a kulturális harcban, hogy együtt vegyék fel a harcot a Sao Paolo Fórum országaival.

Legújabb kötete, a Neomarxista Rt., amely az Alapjogokért Központ és a Kereszténydemokrata Intézet közös gondozásában jelent meg, a neomarxista kormányok korrupcióját és választási csalásait fedi fel, ami nem csak egy könyv, hanem egy olyan metodika, amely a világ bármely pontjára exportálható és ott kézikönyvként alkalmazható.

Az Európai Unió elfordítja a fejét. Nem vesznek tudomást arról, hogy mi zajlik ténylegesen Latin-Amerikában. Naivak és hiányzik belőlük az elszántság

– fejtette ki Rodrigo Ballester a beszélgetés során.

Alejandro Pena Esclusa, az Alapjogokért Központ szenior kutatója, Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhelyvezetője, Ariel González Levaggi, az Argentín Egyetem docense és Jorge González-Gallarza, az Alapjogokért Központ vendégkutatója az MCC Feszten (Fotó: Alapjogokért Központ)
Alejandro Pena Esclusa, az Alapjogokért Központ szenior kutatója, Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhely vezetője, Ariel González Levaggi, az Argentin Egyetem docense és Jorge González-Gallarza, az Alapjogokért Központ vendégkutatója az MCC Feszten (Fotó: Alapjogokért Központ)

Kiemelte a neomarxista hatalom zsarolási eszközeit is, amelyekkel ideológiai harcot folytatnak a jobboldali társadalmakkal és kormányokkal szemben, véleménye szerint ez az Európai Unió esetében az uniós támogatások kifizetésének megakadályozása. A latin-amerikai konzervatív társadalmaknak egyetlen példaképük van, húzta alá Levaggi: „Magyarország a forradalom jelképe, ami bőven a határain túl is példát statuál”– tette hozzá.

Borítókép: Alejandro Pena Esclusa, az Alapjogokért Központ szenior kutatója részt vett az MCC Feszten (Fotó: Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.