Az orosz légvédelem száznál több ukrán drónt lőtt le

Több mint száz ukrán drónt lőtt le az orosz légvédelem orosz területek fölött szombatra virradó éjszaka – közölte a moszkvai védelmi minisztérium.

Forrás: MTI2024. 09. 21. 12:24
Ukrán Poseidon drón
Ukrán Poseidon drón Fotó: Anadolu via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy drón roncsai az Ukrajna határához közel fekvő dél-oroszországi Krasznodari határterületen a földre zuhanva tüzet okoztak, egy falu lakóit robbanásveszély miatt ki kellett telepíteni – közölték a helyi hatóságok további részletek ismertetése nélkül. 

Venyamin Kondratyjev krasznodari kormányzó közölte, hogy Tyihoreck városban szükségszállást létesítettek azok számára, akiknek el kellett hagyniuk otthonukat. 

Az orosz légvédelem csak Brjanszk megyében 53 ukrán drónt lőtt le, míg a Krasznodari területen 18-at. Az oroszországi területeken elfogott összes drón száma 101 volt

Borítókép: Ukrán Poseidon drón (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.