Trump őszintén aggódik családja biztonsága miatt, bár erről ritkán beszél

A második merényletkísérlet után Donald Trump nyíltan beszél a családja biztonságáért érzett aggodalmairól a Fox News exkluzív interjújában. Az egykori elnök az országot érintő veszélyekről és a közelgő választásokról is kifejtette véleményét, rámutatva a jelenlegi adminisztráció által okozott problémákra.

Forrás: Fox News2024. 09. 22. 7:35
Donald Trump republikánus jelöltet véres arccal az első merényletkísérlet után
Donald Trump republikánus jelöltet véres arccal az első merényletkísérlet után Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump volt amerikai elnök a One Nation című műsor szombat esti adásában adott exkluzív interjújában beszélt arról, hogy két merényletkísérlet után aggódik családja biztonságáért. „Nem beszélek róla, de igen, aggódom. Aggódnom kell a családomért. Aggódnom kell mindenkiért” – mondta Trump, amikor Brian Kilmeade, a Fox News műsorvezetője a családja biztonsága felől érdeklődött.

Emberek nézik a híreket a televízióban, miután meghallották, hogy Donald Trumpot ellen merényletet követtek el a pennsylvaniai nagygyűlésén
Emberek nézik a híreket a televízióban, miután meghallották, hogy Donald Trump ellen merényletet követtek el a pennsylvaniai nagygyűlésén Fotó: AFP

Trump szerint az Egyesült Államok az elmúlt közel négy évben soha nem látott nyomás alatt állt, különösen a rekordmagas illegális bevándorlás miatt, melyet a Biden–Harris-adminisztráció lehetővé tett. Trump szerint az illegális bevándorlók jobb bánásmódban részesülnek, mint az amerikai veteránok New Yorkban.

Trump úgy véli hogy szenátortársa, J. D. Vance nem kap egyenlő esélyt a közelgő alelnöki vitán, de úgy véli, Vance képes lesz megküzdeni a kihívással. „Ő jól fogja kezelni a helyzetet. Nagyszerűen teljesít, az emberek szeretik őt. Erős, okos, szereti az országunkat. Nem lesz gondja”– zárta gondolatait Trump a megkezdett elnökválasztási kampányának utolsó szakaszában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.