Drámai videón a két hónap után megmentett hajótörött

Kamcsatkán kimentettek egy férfit, aki több mint két hónapig sodródott egy csónakon az Okotszki-tengeren. Testvére és unokaöccse meghalt.

Forrás: Vesztyi2024. 10. 15. 10:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfiak augusztus 9-én szálltak tengerre. Mihail Picsugin testvérével, Szergejjel és 15 éves fiával, Iljával együtt indult útnak, és azt tervezte, hogy a habarovszki terület partjaitól Szahalinig hajózik. Három nappal később azonban még nem érkeztek meg a célállomásra, írta a Vesztyi orosz hírportál.

A keresési erőfeszítések eredménytelenek voltak. Csak 66 nappal később találták meg az eltűnt hajót halászok Uszt-Hajrjuzovo falu közelében. A mentésről készült videón az látszik, hogy a szerencsétlenül járt férfit kimentik a sodródó csónakból.

Ez idő alatt Mihail Picsugin 50 kilogrammot fogyott. Kórházba szállították.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.