Az LMBTQ-propaganda miatt elhagynák Nyugat-Európát a muszlimok?

Egy muszlim tudós szerint a muszlimoknak el kell hagyniuk a Nyugatot, és vissza kell térniük a hazájukba. Szerinte el kell kerülniük, hogy a gyermekeik LMBTQ-propagandát tanuljanak.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2021. 02. 03. 15:49
null
Abdul Rahman Hassam, iszlám tudós Forrás: V4NA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Királyságban élő muszlimoknak nem tetszik, hogy az iskolákban LMBTQ-propagandában részesítik a gyerekeiket. 2019-ben több muszlim levélben kereste fel az iskolák vezetését, amelyben nehezményezték, hogy a gyerekeknek szexuális felvilágosítást és LMBTQ-egyenlőséget tanítanak. Birminghamben főként muszlim családok az Anderton Park Általános Iskola előtt tiltakoztak, amiért a diákok olyan könyveket kaptak, amelyekben transznemű gyerekeket és gyereket nevelő meleg párokat mutattak be.

Az LMBTQ-ellenes nézetek a mai napig nem csitultak a szigetországban.

Abdul Rahman Hasszam iszlám tudós volt a vendége a YouTube-on futó Al Madrasatu Al Umariyyah nevű műsornak, amelyben LMBTQ-ellenes nézeteinek adott hangot.

Abdul Rahman Hasszam iszlám tudós
Fotó: V4NA

– Aki ki tud vándorolni, az menjen vissza hazájába, oda ahonnan eredetileg származik

– jelentette ki Hasszam, hozzátéve, hogy a nyugati országokban maradó muszlimok „vétkeznek”.

Véleménye szerint a muszlim szülők az „ellenségnek” adják oda a gyerekeiket, akik „tönkreteszik a gondolkodásmódjukat”. Elmondása szerint négyezer-ötszáz olyan muszlim gyerek van az Egyesült Királyságban, akit elvettek a szüleiktől.

– Ahmedet akár egy LMBTQ-család is felnevelheti

– példálózott Hasszam.

A genderlobbi erőszakos nyomulása

A liberális és a konzervatív értékrend közötti nagy összecsapás több hadszíntéren zajlik. Ezek közül az egyik a homoszexualitás és genderfront, ahol a konzervatívok hosszú éveken keresztül feltartott kézzel vonultak vissza. Az LMBTQ-lobbi agresszív nyomulását a közelmúltig Magyarországon is csendes félrenézés, jobboldali hallgatás kísérte.

Első tétel: a homoszexualitás, a születési nemtől eltérő nemi identitás, a valamely „társadalmi nemmel” való azonosulás a szokásostól, a normálistól eltér, vagyis deviancia. Mivel a deviancia szó olyan magatartást jelent, mely megszegi a közösség vagy társadalom nagy része által elfogadott normákat, ezért az LMBTQ-lobbi arra törekszik, hogy ezeket a normákat megváltoztassa, vagyis megszüntesse azt a helyzetet, amelyben a szexuális orientációjuk, illetve a nemi identitásuk a társadalom többsége által elfogadott normákkal szembemegy. Ha azonban az ő szexuális orientációjuk és nemi identitásuk válik a társadalom többsége által elfogadott normává, akkor mi – családban élő, heteroszexuális ­férfiak és nők – válunk deviánssá, az elfogadott normától eltérővé. Éppen ezért a családot a társadalom alapegységének tekintő konzervatívok csak azt az álláspontot képviselhetik, hogy a homoszexualitás és a születési nemtől eltérő nemi identitás deviancia.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.