A népszerű rapper nagyon keményen beszólt Sorosnak

Egyáltalán nem palástolta a véleményét egy interjúban Lord Jamar, aki szerint Soros és a „haverjai” állnak a BLM-mozgalom mögött. A rapper arra is felhívta a figyelmet, hogy szerinte a BLM vezetői mind leszbikus nők, akik tulajdonképpen az LMBTQ-ideológiát próbálják meg beépíteni a szervezetükbe – olvasható a V4NA cikkében.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 07. 04. 15:05
null
George Soros, Chairman of Soros Fund Management, listens during a seminar titled "Charting A New Growth Path for the Euro Zone" at the annual International Monetary Fund and World Bank meetings September 24, 2011 in Washington, DC. AFP PHOTO/Brendan SMIALOWSKI (Photo by BRENDAN SMIALOWSKI / AFP) Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hamar elterjedt az interneten az a videó, amin Lord Jamar rapper látható és hallható. A férfi a Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatban fejtette ki erős, szókimondó véleményét.

A téma a SCUM-mal való interjú során merült fel, a fekete bőrű rapper pedig már az elején tisztázta, hogy ő maga nem támogatja a BLM-et. Ennek az az oka, hogy szerinte az nem az ő mozgalmuk, ők ezt már mondhatni készen kapták – Soros Györgytől és az ő „kib...szott haverjaitól”.

Lord Jamar szerint Sorosék így befolyásolni tudják, hogyan menjenek a dolgok, ez látszik abból is, hogy ők nevezik ki a vezetőket a mozgalom élére. Róluk is megvolt a véleménye a rappernek, akik egyébként szerinte mind leszbikus nők. Lord Jamar szerint ezek a nők az LMBTQ-ideológiát is be akarják építeni a BLM-be és a fekete bőrű emberek problémái közé – írja a V4NA.

 

A rapper egyébként már korábban is felszólalt a BLM tüntetései ellen, amelyeket szerinte fizetett felbujtók rendeztek meg. Azt is mondta, hogy Amerikában most egy faji háborút akarnak kirobbantani, az embereket pedig a minél erőszakosabb viselkedésre ösztönzik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.