Antifa- és BLM-tüntetők az n betűs szóval provokálják a fekete rendőröket

George Floyd halála csak az ürügy volt.

2020. 07. 29. 21:24
null
Portland, 2020. július 28. A Black Lives Matter mozgalom tüntetõi a béke jelét festik az úttestre a szövetségi bíróság épülete elõtt, az Oregon állambeli Portlandben a 2020. július 28-ra virradó éjjel. MTI/AP/Marcio Jose Sanchez Fotó: Marcio Jose Sanchez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erős skizofréniára vagy amnéziára utaló jeleket mutatnak az USA Oregon államának fővárosában, Portlandban hetek óta az állítólag a rendőrségi rasszizmus ellen megveszekedett erőszakkal tomboló és romboló Antifa és BLM aktivistái. Noha látszólag a rasszizmus ellen tüntetnek, de maguk is a legrasszistább szavakkal szidják az ellenük kivezényelt rendfenntartókat. A The Washington Times tudósítása szerint a portlandi Mark O. Hatfield U. S. Courthouse bíróság épületét felgyújtani szándékozó baloldali csőcselék ellen kivezényelt szövetségi rendőrség fekete bőrű tagjait a szélsőbaloldali hivatásos bértüntetők az USA-ban véres sértésnek számító nigger szóval provokálják.

Az egyik érintett fekete szövetségi rendőr, aki már húsz éve dolgozik a lakosság védelme érdekében, erről is tudósított a Bevándorlási Tanulmányok Központjának (CIS), hogy mások is tanuljanak a történtekből, és ne hagyják magukat kihozni a sodrukból, akármennyire is ez a provokátorok célja. Az ő arcába is eltorzult hanggal ordította az n betűs szót egy fehér rasszizmus ellen harcoló bolsevik huligán.

Nehogy azt higgye valaki, hogy az egész USA-t hetek óta megbénító erőszakhullámot egy szerencsétlen kimenetelű rendőri intézkedés okozta, a fekete bűnöző halála váltotta ki. Szó sincs erről. George Floyd halála csak az ürügy volt arra, hogy az USA negyven városában egyszerre beinduljon a Soros György által támogatott Antifa- és BLM-bértüntetők hada, és romba döntse az amerikai városokat. A zavargásokat irányító álcivil szervezetek mindenképpen vért akarnak látni, provokálni akarják a hetek óta folyó utcai harcokban végtelenül kimerült és óriási idegfeszültségben lévő rendőröket, hogy még több embert tudjanak az utcákra vinni Trump elnök újraválasztásának megakadályozása érdekében.

A Saul Alinsky 12 pontba foglalt, osztályharcos radikálisoknak készült útmutatásait követő, szobrokat döntögető, a XX. század tanácsköztársaságaira emlékeztető autonóm zónákat kialakító anarchisták addig fogják folytatni a balhét, amíg megkapják a pénzüket. Minneapolisban egyszer már Soros ellen is tüntettek az ottani Antifa bérbohócai, mert nem kapták meg időben a zsoldjukat. Ennyire spontán ez a népfelkelésnek álcázott erőszakhullám.

A portlandi szövetségi bíróság épületét védő rendőrökkel kapcsolatban felhozott vádakra az USA igazságügyi minisztere, William Barr a keddi parlamenti meghallgatása során feltette a költői kérdést az őt szégyenletesen tiszteletlenül kérdező és válaszaiba folyamatosan belekiabáló demokratapárti képviselőknek: „Az rendben, ha a tüntetők felgyújtják a szövetségi bíróság épületét? Az rendben van? Nem! A szövetségi rendfenntartók kötelessége a bíróság épületének megvédése. Ezt csináljuk Portlandben. A bíróság épületénél vagyunk, hogy azt megvédjük. És nem azért, hogy a bajt keressük.”

Mennyire kétségbeesettek lehetnek a demokratáknak csúfolt szélsőbaloldali erők az USA-ban, ha már a félrevezetett és az utcákon békésen, a ténylegesen létező rendőri túlkapások ellen tüntetők közé kivezényelt fizetett provokátoraikkal saját, alig háromszáz éves történelmük emlékeit leromboltatják, a rabszolgatartás fenntartásáért harcoló saját tábornokaik szobrait országszerte ledöntetik és azokat a szövetségi parlamentből is eltávolíttatják, az általuk vezetett városokban az anarchisták által kialakított autonóm zónákat dicsérő és támogató szavakkal illetik, és az ott élő embereket, üzleteket a rabló, fosztogató csőcselék áldozataivá teszik? Mindezt csak azért, hogy olyan hangulatot, elégedetlenséget keltsenek a választókban, hogy azok november 3-án nehogy megint Donald Trumpot válasszák meg elnöknek.

Sic transit gloria mundi – így múlik el a világ dicsősége.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.