Fiatal fehér édesanyát gyilkoltak meg BLM-terroristák

Jessica Doty Whitaker bűne az volt, hogy azt merészelte mondani: „minden élet számít”.

Forrás: 888.hu2020. 07. 14. 11:36
null
Az ápolóként dolgozó nő egy hároméves kisfiút hagyott maga után Forrás: 888.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jessica Doty Whitaker és három ismerőse Indianapolis egyik utcáján sétált, mikor egy ötfős, BLM-szimpatizánsokból álló társasággal találták szembe magukat. A két csoport között kisebb vita alakult ki azon, hogy a kisgyermekes édesanya azt mondta az aktivistáknak, hogy „All Lives Matter”, vagyis „minden élet számít” – írja a 888.hu.

Nem kellett volna: a négy férfiból álló társaság megbékélést színlelt, és hagyták a társaságot elmenni, azonban titokban követték őket, majd miután a nő egy híd alatt átment, a túloldalon várták, ahol fejbe lőtték.

Jessica Doty Whitakert azonnal kórházba szállították, de az életét már nem sikerült megmenteni.

Időközben az is napvilágra került, hogy a gyilkosságot egy ötfős úgynevezett antifasiszta csoport követte el, négy férfi és egy nő. Már az első összeszólalkozáskor előkerültek a fegyverek, ekkor azonban még meghátráltak, hogy később lesből támadhassanak. Információk szerint a 24 éves Jessica Doty Whitakert és ismerőseit az egyik BLM-es már a helyszínen le akarta lőni, de a későbbi áldozat vőlegénye is elővette a fegyverét, ezzel akkor még sikerült elhárítani a támadást.

Miután a gyilkosok lesből, brutális kegyetlenséggel végeztek a fiatal nővel, az áldozat vőlegénye leadott néhány lövést, de a sötétben senkit nem talált el.

Az ápolóként dolgozó nő egy hároméves kisfiút hagyott maga után – olvasható a 888.hu oldalon.

Az ápolóként dolgozó nő egy hároméves kisfiút hagyott maga után
Fotó: 888.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.