Hollywoodban fokozzák az elmebajt

Megint feltalálták a spanyolviaszt.

2020. 01. 04. 6:52
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Húsmentes lesz az év partija Hollywoodban: a Golden Globe-gálát rendező szervezet, a Hollywoodba akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) bejelentette, hogy most először csak vegetáriánus menüt szolgálnak fel a vasárnapi 77. díjátadón.

„Ha van, amit megtehetünk, ami ugyan nem változtatja meg a világot, de segít megmenteni a bolygót, akkor talán a Golden Globe-bal egy jelet küldhetünk és felhívhatjuk a figyelmet a klímaváltozás ügyére” – fogalmazott Lorenzo Soria, a HFPA elnöke.

Megint feltalálták a spanyolviaszt: a klímaváltozás elleni harc és a bolygó megmentése a húsmentességgel kezdődik, a Golden Globe-gála példát mutat, a klímavédelem aktivistájaként ismert Leonardo DiCaprio is gratulál.

Ha a világ progresszívabb felének agytrösztjein múlik, aligha állunk meg itt. Ki tudja, honnan tiltják még ki a húst, majd a húsevőket, a környezetszennyező disznó nagyikat.

Az elmúlt idők „haladó” megnyilvánulásai alapján korántsem csak irónia a fenti felsorolás.

Mindenesetre Lorenzo Soria, DiCaprio és a jeles társaság többi meghívott tagja megérkezik a gálára a luxusvillájából – nyilván biciklin -, s koccintanak majd a bolygó megmentésére.

Mi meg addig szégyelljük magunkat, amiért szalámis szendviccsel, vagy pacalpörkölttel mérgezzük a környezetet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.