Idős embereket tartanak terrorban a migránsok

Idős és fogyatékos embereket támadnak meg, és rabolnak ki Olaszországban a migránsok, az ügyben Matteo Salvini is felszólalt, aki támogatja az ilyen tipusú bűncselekményeket elkövető migránsok azonnali kitoloncolását – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 05. 11. 14:00
null
Forrás: Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Migrációs háttérrel rendelkező személyek hajtottak végre több ízben erőszakos támadásokat idős emberekkel szemben. A migránsok magasabb bűnözési arányára hívja fel a figyelmet a tutticrimideglimigranti hírportál által közölt statisztika is.

Három fekete húsz év körüli férfi megtámadott egy 64 éves nőt Milánó külvárosában a reggeli órákban, és megpróbálták ellopni tőle a táskáját, úgy hogy hátracsavarták a kezét és megrángatták. Miután ez nem sikerült nekik a nő helytállását köszönhetően, elmenekültek a sikátorok között.

„Nem sikoltoztam mert tudtam, hogy nincs senki ezeken az utcákon ilyenkor, ezért haszontalan lett volna. Mindig figyelek arra, hogy mi történik az utcákon. Kábítószer-kereskedelem, verekedések, elhagyatott és ellenőrizetlen utcák. Ami velem történt, nem fordulhat elő többé senkivel sem”, magyarázza a sértett Maria Gabriella.

Szintén Milánóban illegális bevándorlók arra specializálódtak, hogy idős, többségében egyedül élő nőket támadnak meg, rugdossák és leütik őket, majd az értékeiket ellopják és elmenekülnek. Az egyik ilyen bűncselekményt kamera is rögzítette, aminek köszönhetően két tettest el tudtak fogni, akik egyiptomi származású illegális bevándorlók voltak.

Az esettel kapcsolatban Matteo Salvini a Twitteren fejezte ki felháborodását.

„Gyávák! Milánóban, egy kevés pénzért és apró értéktárgyakért az utcán, fényes nappal támadnak meg idős embereket, és ütlegelik őket. Milyen undorító! Börtönbe velük, és küldjük vissza őket a hazájukba”, fogalmazott Salvini.

Több bevándorlót is elítéltek már ilyen és ehhez hasonló bűncselekményekért, legutóbb egy 81 éves nő elgázolásáért, és kirablásáért kapott két migráns öt év és négy hónap illetve három év és 8 hónap szabadságvesztést. Várhatóan a különös kegyetlenségre való tekintettel a börtönbüntetés letöltése után kiutasítják őket Olaszországból. Az idős nő olyan sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után le kellett amputálni a lábát. Miután elütötték a hölgyet, elvették a táskáját és elmenekültek.

Egy másik esetben pedig parkolás közben támadta meg a migráns az idős nőt. A korábban már több bűncselekményt is elkövető bevándorló kirángatta a kocsijából a nőt és megpróbálta ellopni tőle a táskáját, de mivel ezt a hölgy nem engedte több mint 30 méteren keresztül vonszolta a táskájánál fogva, egészen addig amíg a sikoltására fel nem figyeltek a közelben lévő rendőrök. A bevándorlót bevitték kihallgatásra és vádat emeltek ellene, majd később bírói döntés alapján elengedték, és most szabad lábon védekezhet.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Twitter/Matteo Salvini

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.