Leírta az élményét az a nő, akit a BLM-tüntetők zaklattak

Egy étteremben vacsorázó nőre szinte rátámadtak az erőszakos BLM-tüntetők nemrég Washingtonban, és az arcába ordibáltak, valamint arra akarták kényszeríteni, hogy emelje fel az öklét a támogatásaként. A nő azonban ezt nem volt hajlandó megtenni, most pedig véleménycikkben írta le, mit is gondolt a tüntetőkről és az egész helyzetről. Azt írta, hogy ha a támogatását akarják, akkor kérjék tőle azt szabadon, ahogyan az egy demokráciában szokás – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 09. 05. 14:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Black Lives Matter tüntetői egyre vadabb megmozdulásokban vesznek részt, és sok esetben az ártatlan járókelőket zaklatják az ideológiájukkal, és próbálják rákényszeríteni őket, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Ez történt egy étteremben vacsorázó nővel is néhány hete Washingtonban, akit körbeálltak a felbőszült tüntetők, és az arcába ordibáltak, valamint próbálták rávenni arra, hogy emelje fel az öklét a támogatása jeléül.

A 49 éves Lauren Victor azonban ezt nem volt hajlandó megtenni, ami még jobban felbőszítette a tüntetőket. Többen is azt ordibálták, hogy a fehér emberek hallgatása erőszak. A nő most a Washington Postban írt az élményeiről és arról, hogy miért nem volt hajlandó beállni a tömeg közé.

Lauren elmondta, hogy azt se tudta, miért tüntetett az a csoport, mert transzparenseket sem látott náluk. Megkérdezte tőlük, hogy mi célból vonulnak, de nem válaszoltak neki, így Laurenban felmerült a kérdés, hogy miért tüntetnek az emberek, miközben visszatartják az üzenetüket.

Mint kiderült, a nő maga is vett részt BLM-tüntetéseken, és támogatja a mozgalmat, az őt ért atrocitás azonban már neki is sok volt. Lauren egyenesen félelmet érzett, amikor megkörnyékezte őt a csoport, és egyáltalán nem értékelte a zaklató megmozdulást.

„Ha a támogatásom kell, kérjétek tőlem szabadon” – fogalmazott Lauren, mert szerinte ez így működik egy demokráciában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.