Szijjártó Péter Christiane Amanpourt tette helyre élőben – Nézze meg!

A valóság és a fake news találkozása a CNN-en. A miniszter interjút adott a csatornának.

Forrás: FACEBOOK.COM/SZIJJARTO.PETER.official2020. 04. 10. 0:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szijjártó Péter interjút adott csütörtökön a CNN-nek. A csatorna riportere azt az álhírt hangoztatta hosszasan, hogy a magyar parlamentet „beszüntették”. Miért volt erre szükség? – tette fel a kérdést.

A külgazdasági és külügyminiszter válaszában elmondta, hogy a riporter most egy újabb álhírt terjeszt Magyarországról, amikor azt állítja, hogy a parlament Magyarországon szünetel, mivel ezzel szemben az igazság az, hogy a magyar országgyűlés még a héten is három napon át ülésezett.

Szijjártó Péter hozzátette, hogy éppen a héten tájékoztatta a parlamentet a múlt heti NATO külügyminiszteri ülésről, a szintén múlt héten tartott EU külügyminiszterek tanácsának üléséről, és csak ezen a héten 5-ször szólalt fel az Országgyűlésben, emellett a Külügyi bizottság ülésén is résztvett.

A jövő héten a parlament újabb két napot fog ülésezni, és ez így megy egészen június 30-ig, mivel ez a normális menetrendje a magyar parlament működésének – fejtette ki a külgazdasági és külügyminiszter.

A teljes interjút IDE kattintva olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.