Vigyázat, támadnak a rasszista szappanadagolók!

Tiszta őrület.

2021. 04. 29. 8:20
Close up of male hand uses automatic soap dispenser
Close up of male hand uses automatic soap dispenser Forrás: flickr.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A liberális őrületnek nincs határa. Napról napra derül ki újabb és újabb dologról, hogy az ezért meg ezért rasszista. Így került indexre Harriet Beecher Stowe nagyszerű regénye, a Tamás bátya kunyhója vagy éppen a világhírű Elfújta a szél, de mondhatjuk a Dumbó című rajzfilmet is.

Sőt nem menekülhetett meg a mindent elsöprő, erőszakos őrület elől a több mint százharminc éves múltra visszatekintő Aunt Jemima (Jemima nagynéni) palacsintaszirup-márka sem, az új neve Pearl Milling Company lett, pusztán azért, mert a termékeken feltűnő színes bőrű nő a liberálisok szerint rasszista sztereotípián alapul.

De nem Jemima nagynéni az egyetlen olyan márka, amely a közelmúltban arra kényszerült, hogy hasonló okok miatt nevet változtasson. A hazánkban is ismert Uncle Ben’s szósz, a Cream of Wheat gabonapehely, a Land O’Lakes vaj vagy éppen az Eskimo Pie fagylalt is arculatváltásra készül. A politikai korrektség áldozata lett a Zigeunersauce, azaz a cigánymártás is, ahogy arról egy korábbi cikkünkben már olvashattak.

Itt azonban, úgy tűnik, nincs megállás.

A Kaliforniai Egyetemen (UCLA) nemrég egy online vitát tartottak, ahol az intézményes rasszizmus volt a téma. A vita során egy diák azt állította, hogy az automata szappanadagolók rasszisták, mert nem látják a sötét bőrűek kezét a bőr sötét pigmentjei miatt. De elhangzott olyan érv is, hogy ezek a szerkezetek azért rasszisták, mert arra kényszerítik a fekete és barna bőrű diákokat, hogy mutassák meg a tenyerüket, az egyetlen világos bőrű részüket. A konklúzió az volt, hogy a szappanadagolók bizonyítékok a fehér emberek intézményes rasszizmusára – olvasható a döbbenetes hír a V4NA hírügynökség cikkében.

Édes Istenem! Mi jöhet még?

Mindenesetre óvakodjunk a rasszista szappanadagolók összehangolt támadásától, mert ha nem vigyázunk, még komoly bajunk is eshet, netán véletlenül tiszta lesz a kezünk. Tisztább, mint azoknak a harcos liberálisoknak a lelke, akik ezeket az őrültségeket ráerőltetik a normális emberekre.

Borítókép: Illusztráció – Forrás: Flickr.com

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.