Jonas Blue is fellép az újvidéki fesztiválon

Újabb világsztárt jelentett be az újvidéki EXIT fesztivál, amely július 8. és 11. között várja a látogatókat. A korábbi fellépők mellé pedig a napokban csatlakozott a brit slágergyáros Jonas Blue. A szervezők azt is bejelentették, hogy az EXIT most már nemcsak a környező országokban van jelen, de átlépi a kontinens határait is, így Miamiban, Kínában és Bulgáriában is bővítik a márkához kötődő rendezvények és helyszínek sorát.

Magyar Nemzet
2021. 06. 18. 12:30
null
Jonas Blue-val hirdeti magát a fesztivál Forrás: Exit
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jonas Blue, a brit DJ-társadalom friss tehetsége egy csapásra került a szakma élmezőnyébe, legismertebb slágerei közt szerepel a Fast Car és a Perfect Strangers. Az előbbi mintegy 500 millió, az utóbbi lassan 700 milliós megtekintéssel dicsekedhet. A világsztár igent mondott a fesztivál szervezőinek, így kiegészült a mások mellett David Guetta, DJ Snake, Tyga, Paul Kalkbrenner, Paul van Dyk, Honey Dijon, Asaf Avidan, a Sabaton, Nina Kraviz és a Laibach alkotta fellépők sora – tudatták lapunkkal a szervezők.

Jonas Blue-val hirdeti magát a fesztivál
Fotó: Exit

Új tagokkal bővül az EXIT-kötődésű rendezvények családja is. Kínában, Henan tartomány névadó fővárosában nyílik a Changsha Exit Effinity nevű szórakozóhely, de a szervezők elmondása szerint ez csak a kezdete egy több lépcsőből (további klubokból és egy fesztivál indításából álló) kínai projektnek. A bolgár fesztiválozó közönség számára az EXIT mindig az egyik legfontosabb úti cél volt, idén július végén pedig a bulgáriai Perla beach lesz a háromnapos SUNLAND by Exit fesztivál bázisa. A Föld körüli fesztiválutazás harmadik állomása pedig az amerikai kontinens, ahol az EXIT együttműködik a világ egyik vezető klubjával, az elektronikus zene epicentrumának számító Space Miami-val. A floridai metropolisz központjában szervezett EXIT előbulin június 20-án a holland–szerb DJ, Satori lép fel.

A kedvezményes árú fesztiváljegyek gyorsan fogynak, de limitált mennyiségben még elérhetők a https://festivaltravel.hu/webshop/event/EXIT20 oldalon. A rendezvényről pedig a fesztivál honlapján találnak további információkat. Videó link: https://youtu.be/2-tP1s1Dip0

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.