Közel félezer program a Művészetek Völgyében

Mától a hónap végéig tart a 31. Művészetek Völgye összművészeti fesztivál. Taliándörögdön, Vigántpetenden és Kapolcson több mint félszáz helyszínen színházi produkciókkal, könnyű-, komoly-, népzenei és dzsesszprodukciókkal, irodalmi estekkel, beszélgetésekkel, kiállításokkal, filmekkel, családi és zöldprogramokkal várnak mindenkit.

Magyar Nemzet
2022. 07. 22. 19:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holnap este láthatják-hallhatják Hobo Vadászat koncertjét, szombaton a száz éve született Nemes Nagy Ágnesre emlékszik rendhagyó produkciójával Tallián Mariann és Lázár Balázs, vasárnap a Csík Zenekar lép színpadra, hétfőn Terrence McNally: Ketten egyedül című színdarabját adja elő az Art-Színtér, kedden a Parno Graszt harmincéves ünnepi műsorát élvezhetik, szerdán természetfilm-vetítésre várják az érdeklődőket, csütörtökön a Jókai Mórról szóló dokumentumfilmet, az Egy asszonyi hajszál címűt vetítik, de ekkor lesz az MMA-ösztöndíjasok napja, pénteken kaszkadőrbemutató színesíti a programot, szombaton Acoustic Minimal Techno Party veri fel az éjszaka csendjét, vasárnap este Önismereti diszkóval búcsúzik a több mint négyszáz programot kínáló Művészetek Völgye.

https://www.muveszetekvolgye.hu/programs

Borítókép: A nyitás után (MTI/Vasvári Tamás)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.