Megható videóüzenetet küldött az izraeli James Bond + videó

Lior Raz izraeli színész és forgatókönyvíró egy videót osztott meg az Instagram-oldalán arról, amint társaival két családot segítenek kimenekíteni a bombázás alatt álló Szdetor városából.

Forrás: Mandiner.hu2023. 10. 10. 14:35
Szderot, 2023. október 8. Izraeli rendõrõk egy palesztin militánsok által használt fegyvert néznek a dél-izraeli Szderótban 2023. október 8-án. Elõzõ nap a Hamász palesztin iszlamista szervezet rakétaáradatot zúdított Izrael déli és középsõ részére a Gázai övezetbõl, és több tucat fegyverese hatolt be izraeli településekre. Az izraeli hadsereg ezután ellencsapásokat hajtott végre délen a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász és Iszlám Dzsihád terrorszervezet ellen, valamint északon a libanoni határnál. MTI/AP/Ohad Zwigenberg Fotó: Ohad Zwigenberg
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ahogy korábban írtunk róla, szombat reggel összehangolt rakétatámadás érte Izraelt, a támadás során legalább kilencszázan vesztették életüket. 

Lior Raz izraeli színész és a forgatókönyvíró drámai képsorokat osztott meg Instagram-oldalán arról, amint társaival két családot segítenek kimenekíteni a bombázás alatt álló Szdetor városából. Lior Raz a Faunda című sorozatban afféle „izraeli James Bondként” jelenik meg, aki Hamász-terroristák ellen harcol. Most a valóságban is megmutatta rátermettségét, és a civil lakosság segítségére kelt. 

Az Instagram-bejegyzés szerint Yohanan Plesner és Avi Yissascharov kíséretében indult délre, hogy a csatlakozzon azokhoz a „bátor fegyveres testvéreihez”, akik azon dolgoznak, hogy az izraeli lakosságot megsegítsék. Lior Raz „Ne féljetek!” felkiáltással búcsúzott bejegyzésében.

Borítókép: Izraeli rendőrök egy palesztin militánsok által használt fegyvert néznek a dél-izraeli Szderótban 2023. október 8-án (Fotó: MTI/AP/Ohad Zwigenberg)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.