Hálagálát rendez a Budapesti Operettszínház

Ma és holnap este 19 órától ingyenes gálát ad a Budapesti Operettszínház az egészségügyi, rendvédelmi és honvédelmi dolgozóknak a nagyszínpadon, így fejezve ki köszönetüket és tiszteletüket azért a példátlan küzdelemért, melyben az utóbbi hónapokban szolgálták társadalmunkat a koronavírus-járvány nehéz időszakában – tudatta lapunkkal az intézmény.

Magyar Nemzet
2021. 05. 28. 10:30
null
Ilyen volt a látványos szilveszteri operett gála Fotó: Varady Nikolett Peter Laszlo Forrás: Budapesti Operettszínház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több mint hatvan szólista, a táncművészek, az énekkar, a zenekar és a teljes háttérstáb minden egyes tagja önkéntesen és díjazás nélkül vállalta a közreműködést abban a reményben, hogy így eljut köszönetnyilvánításuk azokhoz, akik oly sokat tettek a védelmükért. A Budapesti Operettszínház gáláján a legismertebb operett- és musicalslágerek hangzanak el, színpadra lép mások mellett Bojtos Luca, Dancs Annamari, Fischl Mónika, Janza Kata, Lévai Enikő, Nádasi Veronika, Dolhai Attila, Földes Tamás, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Laki Péter és Szomor György. Az est rendezője Bori Tamás, koreográfusa Lénárt Gábor, karmesterként Pfeiffer Gyula, a teátrum főzeneigazgatója működik közre.

Ilyen volt a látványos szilveszteri operettgála
Fotó: Budapesti Operettszínház

A közlemény szerint ma este a rendvédelmi és honvédelmi dolgozókat, szombat este pedig az egészségügyi dolgozókat várják szeretettel. A gála ingyenes, érdeklődni az [email protected] e-mail címen és a +36-1-353-2172 telefonszámon lehet. A beléptetés szabályairól itt tájékozódhatnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.