Itt hallgathatja meg Balázs Fecó utolsó stúdiófelvételét

A Mobilmánia Bajnok & Zefi 40 albumon hallható A tegnap itthagyott című dal, Balázs Fecó utolsó stúdiófelvétele. Nem sokkal a kórházba kerülése előtt rögzítették.

Pataki
2020. 11. 28. 8:30
null
Fotó: Török János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mobilmánia Bajnok & Zefi 40 albumon hallható A tegnap itthagyott című dal, Balázs Fecó utolsó stúdiófelvétele, a zenekar ezzel a számmal búcsúztatja az énekest.

Zeffer András így búcsúzott Fecótól Facebook-oldalán:

„Drága Barátaim, engedjétek meg hogy a magam módján elbúcsúzzam drága Fecó Barátunktól,

aki kórházba kerülése előtt még felénekelte nekünk egy dalomat a Bajnok & Zefi 40 lemezünkre. Ez lett az ő utolsó stúdió munkája.

Az utóbbi hetekben rendkívül közel kerültünk egymáshoz, sokat beszéltünk telefonon, sok-sok közös dolgot terveztünk... Isten veled barátom, Isten veled Fecó. Nem felejtünk el soha. Nagyon, de nagyon sajnálom, hogy nincs már itt velünk…”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.