Lemezeket, csokoládét, virágot adott a Dirty Slippers

Mikuláscsomagnak beillő ajándékkal indította a hetet a Dirty Slippers zenekar. A pop-rock trió hétfő délelőtt a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórházába látogatott el, ahol ­Taybani Zoltán osztályvezető főorvosnak és Farkas Éva főnővérnek adott át ajándékcsomagot.

Magyar Nemzet
2020. 12. 09. 7:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitáros, Vanyó Szilárd basszusgitáros és Nagy Attila dobos a zenekar legutóbbi nagylemezével, a Kitűzöm a zászlót című albummal, csokoládéval, valamint egy csokor virággal köszönte meg az egészségügyi dolgozók koronavírus-járvány alatt tanúsított megfeszített munkáját.

A Dirty Slippers zenekar egyébként kötődik az egészségügyhöz, hiszen Nagy Attila civilben betegápoló.

– Több mint húsz éve dolgozom az egészségügyben, jelenleg is a békéscsabai kórházban egy kiváló csapat részeként segíthetek a beteg emberek ellátásában. Úgy gondolom, napjainkban nagy szükség van arra, hogy mi, zenészek is apró kis cselekedetekkel próbáljunk kedveskedni embertársainknak. Ezért az egészségügyi előírások teljes betartásával megleptük a kórház dolgo­zóit. Talán ezzel egy kicsit segíteni tudtunk a koronavírus elleni küzdelemben és éreztetni, hálásak vagyunk az orvosok, ápolók munkájáért.

Lobó-Szalóky Lázár édesanyja orvos, így saját szemével látja, mennyi pluszmunkát jelent a járvány.

– Dobosunk a belgyógyászaton dolgozik, ahol rengeteg covidost kezelnek – fejtette ki az énekes. – Szerettük volna kifejezni a hálánkat az egészségügyben dolgozóknak, vagy pontosabb, ha úgy fogalmazok: visszaadni azt a sok szeretetet, amit mi kaptunk tőlük mint esetleges közönségünktől is. Természetesen nem tartjuk valami nagy dolognak az ajándékozást, de mindenképpen szeretnénk mosolyt csalni az ápolók, nővérek, orvosok arcára.

A békéscsabai kórház után a gyulaiban és fővárosi intézményekben igyekeznek majd újabb arcokra mosolyt csalni.

A zenekar átadta ajándékait a járványban megfeszített munkát végzőknek
Fotó: Dirty Slippers

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.