Nincs harag? Közös fotóval köszöntötte Meghant II. Erzsébet

A brit királynő nem haragszik, valójában nagyon büszke unokája erős feleségére.

Forrás: hirado.hu2020. 08. 04. 21:15
VILMOS herceg; KÁROLY herceg; Meghan hercegnõ; Archie Harrison Mountbatten-Windsor; Kamilla hercegné; Katalin hercegné; Ragland, Doria; Fellowes, Jane; McCorquodale, Sarah
Windsor, 2019. július 6. Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia (elöl k, balra) és felesége, Meghan sussexi hercegnõ május 6-án született fiúgyermekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor keresztelésén az angliai Windsor királyi kastélyában 2019. július 6-án. Balról Károly walesi herceg, brit trónörökös és felesége, Kamilla cornwalli hercegné (elõtte), jobbról Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin cambridge-i hercegné (elõtte), valamint Doria Ragland, Meghan édesanyja (b2), valamint Diana néhai walesi hercegné testvérei, Jane Fellowes (b3) és Sarah McCorquodale (j2). MTI/EPA/SUSSEX ROYAL/Chris Allerton Fotó: Chris Allerton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sussex hercege és hercegnéje januárban jelentette be, hogy feladja királyi teendőit, és pénzügyileg függetleníti magát a királyi családtól, mely nagy pofon volt nem csak Erzsébet királynő, de az egész család számára – emlékeztet a hirado.hu.

Bár az tény, hogy a házaspár nehéz helyzetbe hozta az uralkodót és a palotát azzal, hogy bejelentésüket nem vitatták meg a családdal, ez mit sem változtat azon, hogy Erzsébet imádja unokáját, Harryt. De mi a helyzet Meghannal? Bár mindenki az amerikai exszínésznőt hibáztatta a visszalépésért, valójában nem Meghan akarta feladni az udvari életet, hisz ő az egész korábbi életét maga mögött hagyta azért, hogy Harryvel lehessen és a királynőt támogassa.

Erzsébet tiszteli Meghant, sőt, büszke rá, hogy hamar beilleszkedett a királyi családba, és a legjobbakat kívánja neki új Los Angeles-i életéhez -írta cikkében a Cheatsheet. Bár mindig lesznek, akik ott is tüzet szítanak, ahol valójában parázs sincs, a királynő és Meghan kapcsolata nem romlott meg a történtek után.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az uralkodó egy közös képet választott Meghan köszöntésére 39. születésnapja alkalmából.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.