Döbbenetes kép zúzta porrá az Index utolsó bástyáját

Lehullott a függetlenség álarca.

2020. 08. 02. 8:54
index tüntetés
Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix – lévén hogy szabadságon van – nem akart állást foglalni az Index-témában, de megpillantott egy interneten keringő képernyőfotót, amely mégis arra az elhatározásra juttatta, hogy a horgászbotja mellől ismét a klaviatúra mögé üljön.

A meglehetősen beszédes képen a Fidesz–KDNP győzelmével végződött parlamenti választást követő indexes reakció látható az esemény másnapjáról.

A függetlenséget mint bástyát maguk köré tudatosan felépítő és ezt rendszeresen, hangosan kommunikáló portál az alábbi címet adta a választást értékelő cikkének:

Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?

Van ám tovább is, a szerző még messzebbre ment függetlenségének és objektivitásának a bizonyításában:

„Úristen, milyen emberekkel élünk egy országban?”

Ez azért nem piskóta!

Tüntetnek, hangoskodnak, Brüsszelig szaladva összehordanak mindent a sajtószabadság és a független média fontosságáról, és természetesen kígyót-békát kiabálnak a kormányra, hogy az tönkre akarja őket tenni. Közben pedig szemrebbenés nélkül leírják az idézett mondatokat.

És még van bőr a képükön! – háborodott fel a hírlapíró, majd pikírten folytatta. Ebben az országban az ő értékelésük szerint csupán propagandista jobboldali újságírók vannak, és velük szemben kizárólag független, objektív tollforgatók őrzik a sajtószabadság kialvó lángját.

Nos, hála istennek, az internet nem felejt és a most megmutatott kép immár végérvényesen megsemmisíti az Index hazug, álnok függetlenségmítoszát.

Miután legépelte ezeket a sorokat, Felhévizy megkönnyebbülten csukta be a laptopját, feltette a szalmakalapját és elégedetten visszasietett a horgászbotja mellé.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.