Magyar György miért nem küld levelet Lackner Csabának?

Az ügyvéd a tanúnak küldött felszólító levelet az elkövető helyett.

2020. 11. 16. 11:37
Magyar György
Budapest, 2014. szeptember 29. Magyar György ügyvéd, független fõpolgármester-jelölt sajtótájékoztatón beszél Budapesten 2014. szeptember 29-én. A tájékoztatón Falus Ferenc, az MSZP, a DK és az Együtt-PM közös fõpolgármester-jelöltje bejelentette visszalépését, valamint Magyar György bejelentette, hogy visszalép Bokros Lajosnak, a Modern Magyarország Mozgalom fõpolgármester-jelöltjének javára. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar György levelét megírta. A közismert jogászt Gajda Péter kispesti polgármester bízta meg arra, hogy indítson jogi eljárásokat a kispesti hangfelvételek ügyében. Ami a csövön kifér: sajtóperek, személyiségi jogi perek, rágalmazási perek, stb.

Tudomásunk szerint az ügyvéd eddig egyetlen támadási pontot azonosított: elővette V. Ákost, a tanút, aki részt vett egyes beszélgetéseken Lacknerrel, és sofőrként furikázta esetenként a társaság tagjait. Magyar György azt írta V. Ákosnak a lapunk birtokába került levélben: „ismerje be, hogy Gajdának ő sosem volt a sofőrje”, „őt prostituáltakkal bulizni, illetőleg kábítószert fogyasztani sosem látta”, valamint nem volt vele személyes vagy munkakapcsolatban.

A bökkenő csak annyi, hogy V. Ákos nem mondta, hogy Gajdának a személyi sofőrje lett volna, azt sem mondta, hogy a polgármester fogyasztott kábítószert. A személyes kapcsolatot nehéz lenne letagadni, amikor a tejfakasztóról készült hangfelvételen jól felismerhetően odaköszönt Gajda Péter, hogy „Szevasz Ákos”, majd valamivel később még viccelődtek is, mindemellett a polgármester egyértelműen beazonosította V. Ákost a Hír TV kérdésére.

Arról pedig, hogy Kispest polgármestere prostituáltak társaságát keresi, nem V. Ákos beszélt, hanem Lackner Csaba. (V. mindössze megerősítette, hogy elhangzott ilyen mondat Lackner szájából, de személyesen ilyesmit sosem látott.)

Lackner Csaba (ex-MSZP) korrupciós bűncselekményekkel hozta összefüggésbe Gajda Péter (MSZP) kispesti polgármestert. Korrupciós bűncselekményekkel hozta összefüggésbe Kránitz Krisztiánt (MSZP), a kerületi vagyonkezelő igazgatóját. Korrupciós bűncselekmény elkövetésével hozta összefüggésbe Guzmics Zsombort, a korábbi építéshatósági irodavezetőt. Korrupciós cselekményekkel hozta összefüggésbe Somogyi László vállalkozót, Somogyi Lászlóné (MSZP) önkormányzati képviselőt, Kertész Csaba (DK) alpolgármestert. Lackner Csaba tisztességtelennek állítja be Fekete László (MSZP) önkormányzati képviselőt, és korábbi felvételek alapján Varga Attila alpolgármestert (Párbeszéd).

Itt lenne az ideje, hogy Magyar György Lackner Csabának írogasson felszólító leveleket.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.