Kormánymaradás után…

Továbbra is ez az ország lesz a normalitás, a nemzeti, a vallási és a nemi identitás megőrzésének egyik szigete.

2021. 03. 03. 15:12
null
Fotó: Illyés tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kormánymaradás után azonnal megvédjük a Fekete-Győrt.

Nem fogjuk megengedni, hogy a feldühödött és vérig sértett tömeg meglincselje. Körbevesszük Fekete-Győrt, üvegbúra alá helyezzük, megfelelő páratartalom, napi háromszori étkezés és korlátlan vízfogyasztás biztosítása mellett bárki megnézheti – sőt, nézegetheti, tanulmányozhatja őt, de fényképfelvételek készítése kizárólag tudományos munkák és disszertációk esetében engedélyezett.

Kormánymaradás után szintúgy védelem alá helyezzük majd Donáth Annát és Cseh Katalint.

Kormánymaradás után kifejezetten szorgalmazni fogjuk mind a magán-, mind pedig a nem magánrepülőgépek felszállását, amelyekkel a Bergek és mindenféle egyéb ügynökök haladéktalanul elhagyhatják ideiglenes állomáshelyüket.

Kormánymaradás után haladéktalanul folytatjuk azt a gyakorlatot, hogy lehetőség szerint a magyar cégek és vállalkozások jussanak munkához, megrendelésekhez, ezek legyenek minél nagyobb számban a közbeszerzések nyertesei.

Kormánymaradás után haladéktalanul eltakarítjuk a Czeglédyt, ami azt jelenti, hogy megszüntetjük a joggal történő szórakozás lehetőségét.

Kormánymaradás után egy perccel, egy és három nappal is fenntartjuk a jogállamot.

Kormánymaradás után remélhetőleg felfüggesztjük a Fleck-féle gazemberek egyetemi oktatói állását (magyarul: kirúgjuk őket végre).

Kormánymaradás után haladéktalanul megkérdezzük újra (és újra), miképpen lehetséges az, hogy a filmfelvételen egyértelműen beazonosítható kispesti szocialista önkormányzati képviselő, Lackner Csaba valamilyen kábítószert szárítgat, miközben súlyos korrupciós ügyekről mesél, ehhez képest ebben az ügyben eddig két embert ítélt el a független magyar bíróság: egy LMP-s képviselőt és a fideszes Dódity Gabriellát.

Kormánymaradás után kénytelenek leszünk ismét kérdéseket feltenni bizonyos bírókkal kapcsolatban.

Kormánymaradás után továbbra sem leszünk az EU lábtörlői, és továbbra sem lesz szükség arra, hogy a Magyarországon állomásozó gazemberek az EU hasonszőrű gazembereivel összefogva, „trükkök százaival” ideig-óráig eltussolják majd a gazdaság valódi helyzetét, és „hazudjanak reggel, éjjel meg este”.

Kormánymaradás után lesz...juk a Jakabot.

Kormánymaradás után szépen bekeretezzük a Szabó Tímeát, a Szél Bernadettet meg a többit, és körbeutaztatjuk mindet az országban, mert mindenkinek meg kell ismernie az antihungarikumokat.

Kormánymaradás után sokáig és nagyon közelről nézzük majd a Hadházyt, aztán felszereljük egy paripa megfelelő testtájára.

Kormánymaradás után a Márki-Zayt is lesz...juk. Kétszer.

Kormánymaradás után nagy-nagy érdeklődéssel fogjuk olvasgatni a 24.hu, a 444.hu meg a többi vezércikkeit, különösen az első három napban.

Kormánymaradás után továbbra is ez az ország lesz a normalitás, a nemzeti, a vallási és a nemi identitás megőrzésének egyik szigete.

Kormánymaradás után ezeknek a mostani nagypofájúaknak jelentős részét meg fogja ütni a guta.

Kormánymaradás után megkérdezzük a zsúrpubi Karácsonyt erről-arról.

Kormánymaradás után kormánymaradás lesz. És ez a lényeg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.