időjárás 1°C Szimonetta 2021. October 28.
logo

Lecelebezte a HVG Bajnait, Bojárt, Bod Péter Ákost…

Nagy Árpád
2021.09.28. 10:33 2021.09.28. 11:02
Lecelebezte a HVG Bajnait, Bojárt, Bod Péter Ákost…

Reggeli önkínzásom egyik állomása, hogy megnézem, miről fogalmaz meg „érdekes” véleményt az ellen vezérhajója, a HVG. 

A ballib portál ma reggel igencsak komolyat futott.

Bár nem szokásom „celebes” címre kattintani, most mégis megtettem a Mit nyer Karácsony és Dobrev a neki kampányoló celebekkel? cíművel. Hirtelen szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik, a nevek láttán nem tudtam eldönteni, sírjak-e vagy nevessek. Olvasom őket, olvasom, megdörzsölöm a szemem, könnyem csorog, de csak ugyanazt látom, mint elsőre.

A címet ismét elolvasom: Mit nyer Karácsony és Dobrev a neki kampányoló celebekkel? Vagyis a HVG nyilvánosságra hozta, leleplezte Karácsony és Dobrev kampányoló celebcsapatának krémjét! Már ez is meglepő, de nézzük, kik azok a (szerencsétlen) celebek, akik ezt az áldott és nemes feladatot felvállalták.

A celebek: Alföldi Róbert, Tarr Béla, Hajós András, Bojár Gábor, Bod Péter Ákos, Bajnai Gordon, Oszkó Péter és Kuncze Gábor.

Gondolkodóba esem, lehet, hogy kivételesen igazat kell adnom a HVG-nek? Vagy mégsem kellene volt miniszterelnököt, minisztereket, színházigazgatót, filmrendezőt egy Big Brother bugyiárus Pongó (Emlékszik még rá valaki?) vagy valamelyik ValóVilág gyászhuszár szintjére süllyeszteni?

HVG megtette. Lelke rajta.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!