idezojelek

Novák Katalin fontos pert nyert

A Homonnay-féléket egyedül a jog és a bíróság állíthatja meg.

Cikk kép: undefined
2021. 09. 07. 12:31
Fotó: Balogh Zoltán

Novák Katalin családügyekért felelős tárca nélküli miniszter jogi és erkölcsi elégtételt kapott. Tegnap jogerősen pert nyert Homonnay Gergely gyurcsányista aktivista és gyűlölködő ellen, aki homofóbnak és aljas náci féregnek nevezte őt. Gyurcsányista és gyűlölködő kéz a kézben jár – a jelenség az ellenzéki oldalon elvárás, norma és természetes egyszerre. 

Homonnay egy borzalmas alak. A gyűlölet élteti, táplálja, és persze szépen tönkre is tette. Minden normális ember irtózik egy ilyentől. Ám tudni kell, hogy Homonnay „csak” következmény. Következménye mindannak, amit 2010 óta a baloldali ellenzék művel ebben az országban. Arra a gyűlöletpolitika már nem is a megfelelő leírás. Amit az ellenzék valójában művel, annál is aljasabb, becstelenebb. De most a borzalmas következménynek lett jogi következménye is. És éppen időben.

Nem láttam, hogy Gyurcsány vagy Dobrev reagált volna az ítéletre. Kedves házaspár, önök szerint szabad-e így beszélni egy háromgyermekes családanyáról? Gyávaságukban lapítanak, vagy azért, mert hallgatólagosan egyetértenek bizalmi emberük szavaival? És nem láttam, hogy bárki más reagált volna a nagyszerű ellenzéki összefogásból. 

Az egész bagázs lapít. Lapítottak Lackner Csaba ügyében, lapítottak Cseh Katalin ügyében, és szépen hallgatnak most is. Holott csupán gyávák, jellemtelenek és hát gond van a gerincoszlopuk szilárdságával. És hallgat az ügyről a baloldali propaganda is – csodálkozunk?

Novák Katalin a legjobbkor nyert pert. Kampány előtt áll az ország. Úgyhogy vésse az eszébe az összes DK-s gyalázkodó, hogyan járt Homonnay elvtársuk a bíróságon.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
BORBÉLY ZSOLT ATTILA avatarja
BORBÉLY ZSOLT ATTILA

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.