idezojelek

„NoÁr” Áron egy gyáva, gerinctelen alak

Akciójához a baloldali sajtó lelkesen asszisztált, meghamisítva a valóságot.

Cikk kép: undefined
2021. 12. 17. 15:06

Végre méltó válasz született Molnár „NoÁr” Áron ripacskodására, amely az Arany Medál-díj átvétele kapcsán született és amelyben színésznő kollégáját, Gubás Gabit ekézte. Mint arról a sajtó beszámolt, Molnárnak nem tetszett, hogy Gubás Dobrev Klárát alakította az Elk*rtuk című filmben. A liberális színész méltatlan szavait most nem fogjuk felidézni, az arra született méltó választ annál inkább érdemes. „Miközben szörnyülködsz azon, hogy egy színésznek félve kell elvállalnia egy politikai kampányvideót, addig simán propagandának bélyegzel egy mozifilmet. Ezúton jelzem: köszönöm, de el tudom dönteni, mit vállaljak el” – írta Mózes András, az Elk*rtuk férfi főszereplője. A teljes levelet ide kattintva tudja elolvasni. Érdemes.

Mózes András írásának egyik része különösen figyelemre méltó. „Az, hogy ez a támadás nem is személyesen hangzott el Gubás Gabi irányába, miközben a díjátadón ott álltatok egymás mellett, az döbbenet! Hazamentél és utólag, otthon megírtad a szöveget? Ez hol etikus? Nem ismerlek igazán, de azt hittem, te egy korrekt csávó vagy…” – írta a színész Molnár Áronnak.

Az ügyről több liberális sajtótermékben is olvastam, és úgy rémlett, hogy Molnár Gubás Gabit ekéző szavai a díjátadón, a színpadon hangzottak el. Azt hittem, hogy én tévedek, de tényleg így számoltak be róla a baloldali lapok.

444.hu: „Gratulálok majdnem minden díjazottnak. Gubás Gabinak nem, mert elvállalta az Elk*rtuk című propagandafilmben az egyik főszerepet” – mondta Molnár Áron színész-rapper-aktivista, aki idén Arany Medál-díjat kapott színészi munkájáért. 

24.hu: „A legjobb színésznek járó díj átvétele után Molnár beszédet is mondott, aminek szövegét kedden saját Facebook-oldalán is közzétette.” […] „Beszédének második részét Gubásnak címezte” […]. 

Népszava: „A NoÁr Mozgalom alapítója, Molnár Áron közösségi oldalán tette közzé az átadón elmondott beszédét.” 

Bárki elolvashatja a cikkeket a linkre kattintva, egy árva szó nincs arról, hogy a Gubás Gabiról szóló részt egy gyáva, gerinctelen alak módjára nem a díjátadón mondta el, hanem utólag volt „tökös” és egyszerűen hozzáköltötte a Facebookon. Ez a körülmény egyébként a Facebook-posztjából sem derül ki, de a díjátadón készült videóból egyértelműen.

Mindehhez pedig lelkesen asszisztált a baloldali sajtó, amely ismét megcsillogtatta szakmai és morális fölényét.

Borítókép: Molnár Áron (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gonosz Hook kapitány

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.