időjárás 4°C Virág 2022. november 26.
logo

Műfűre lép az MTK

2002.01.19. 00:00

A Debrecen és a Ferencváros után ma és holnap újabb csapatok juthatnak a Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokság február 2-i, dunaújvárosi hatos döntőjébe. A műfüves futballcirkusz következő állomása Zalaegerszeg, ahol az első napon a Zalaegerszeg, a Haladás, a Pécs és a Celldömölk, a másodikon az NB I -ben listavezető MTK, a Sopron, a Marcali és a Kaposvár lép pályára. A program mindkét napon 12 órakor kezdődik (az m1 14 órától közvetíti a mérkőzéseket). Jegyek már csak a második játéknapra kaphatók.
*
Három és fél éves, azaz 2005. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Ferencváros csapatával Dragan Vukmir. A jugoszláv másodosztályban szereplő Dinamo Pancsova 24 éves védője nem kérette magát, rövid tárgyalás után megegyezett Szeiler József ügyvezető igazgatóval.
A belső védő és védekező középpályás posztján szereplő futballista leigazolását másfél hetes próbajáték után javasolta Garami József szakmai igazgató.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.