időjárás 3°C Virág 2022. november 26.
logo

Engedékeny elnökség

2004.04.21. 23:00

Ú S Z Á S

Legjobb úszóink közül csak négyen teljesítették a szintet – Kovács Ágnes, Risztov Éva, Jakabos Zsuzsanna és Cseh László –, mégis tizenegyen rajtolhatnak a május 10. és 16. közötti madridi Európa-bajnokságon. Kiss László szövetségi kapitány ugyanis a női és a férfi vegyes váltó indítását is javasolta, s ezt a Magyar Úszószövetség elnöksége jóváhagyta, sőt a vegyesúszó Batházi István, Kerékjártó Tamás részvételét is engedélyezte. A kapitány három-négy éremre számít, és reméli, hogy négy év után ismét lesz Európa-bajnokunk.
A madridi Eb-csapat: Boulsevicz Beatrix (Római SE), Jakabos Zsuzsanna (ANK Pécs), Kovács Ágnes (Bp. Spartacus), Risztov Éva (Bp. Spartacus), Szepesi Nikolett (Bp. Spartacus), Batházi István (Bp. Spartacus), Bodor Richárd (Pécsi TÁSI), Cseh László (Bp. Spartacus), Gáspár Zsolt (FTC-Viva), Kerékjártó Tamás (Delfin-Lászlóvill SE), Zubor Attila (Bp. Spartacus).

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.