időjárás 17°C Árpád 2023. március 31.
logo

Röviden

MN
2005.01.08. 00:00

Változó program
A magyar labdarúgó-válogatott március 26-án mégsem találkozik a portugál csapattal, mivel az eredetileg kijelölt svájci helyszín nem felelt meg Luiz Felipe Scolari együttesének. Február 2-án viszont nagy valószínűséggel Isztambulban Szaúd-Arábiával mérik össze erejüket a mieink. (MTI)

Szigeti póló
Vízilabda Sziget Grand Prix, eredmények: UTE–Barceloneta (spanyol) 11-9, Spandau (német)–Vasas 7-5, Eger–Barceloneta 10-8, Vasas–UTE 9-8, Spandau–Partizan Beograd (szerb) 5-5. (MTI)

Szlovák–argentin döntő Perth-ben
A Hantuchova, Hrbaty szlovák duó lesz Argentína ellenfele a Perth-ben zajló tenisz Hopman Kupán, miután a 3. csoportmérkőzésén 3-0-ra győzött Hollandia ellen. (MTI)

Klicsko és Rahman
Vitalij Klicsko, a WBC profi bokszszervezet ukrán nehézsúlyú világbajnoka május 14-én a korábbi vitathatatlan világbajnok amerikai Hasim Rahman ellen védheti meg címét. (MN–MTI)

Vékony jégen
Elméletileg válogató lenne a hét végi műkorcsolya ob a január utolsó hetében esedékes torinói Eb-re, de az illetékes szakbizottságnak csak azt kell eldöntenie, a fővárosi jégcsarnokban Pádár Bianca megüti-e azt a szintet, hogy 3. számú versenyzőként nevezze. Az Eb-címvédő Sebestyén Júlia értelemszerűen indul Torinóban, mint ahogyan a korábbi Eb-4. Póth Diána is. (MN)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.